Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Απριλίου 2011

Παπαδόπουλος: "Τα παιδιά είναι παθιασμένα"

Πάσχα στο γήπεδο θα κάνουν οι έφηβοι του Παναθηναϊκού που από την Τρίτη θα βρίσκονται στα Τρίκαλα για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΟΚ είναι από τις 27 Απριλίου ως την 1η Μαϊου και το παρόν θα δώσουν ακόμη πέντε ομάδες. Πρόκειται για τον Άρη, τον Ίκαρο Καλλιθέας, τα Γιάννενα, την Ελασσόνα και τον Πανσερραϊκό.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για τους στόχους του «τριφυλλιού» στη διοργάνωση.

«Αρχικά, όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή. Όσες ομάδες έφτασαν στην τελική φάση, σημαίνει ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί. Η… περιρρέουσα ατμόσφαιρα, χρίζει τον Άρη φαβορί για την κούπα, αλλά καλύτερα που μας έχουν σαν αουτσάϊντερ. Σίγουρα ο Άρης είναι μία εξαιρετική ομάδα. Κέρδισε εύκολα τον Μαντουλίδη στον τελικό της κατηγορίας. Έχει πολλές επιλογές, βάθος στον πάγκο του και ένα παιδί που ξεχωρίζει. Το Λίνο Χρυσικόπουλο που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και έχει συμμετοχές με την ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Είναι πολύ έξυπνος παίκτης, που μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Ξεχωρίζουν ακόμη δύο ακόμη γκαρντ των Θεσσαλονικιών, ο Μποχορίδης, διεθνής με την Εφήβων και ο Μαυρογιάννης. Δυνατή ομάδα διαθέτει και ο Ίκαρος Καλλιθέας. Πιέζει πολύ στην άμυνα, παίζει με πάθος και στηρίζει πολλά στον γκαρντ Παπαδιονυσίου, ο οποίος είναι εξαιρετικό σουτέρ. Για τις υπόλοιπες ομάδες, δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, ωστόσο η αυτοσυγκέντρωση είναι απαραίτητη σε όλα τα παιχνίδια. Η συμβουλή που θα δώσω στα παιδιά είναι να σεβαστούν όλες τις ομάδες

Εμείς θα στηριχθούμε και πάλι στην φιλοσοφία που έχουμε στην σφιχτή άμυνα, που ξεκινά από το ανδρικό τμήμα. Διαθέτουμε πολλές λύσεις, παιδιά που έχουν σημαντικές εμπειρίες και κάποιες μονάδες που κάνουν την διαφορά.

Έχω διακρίνει έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό και πάθος στα παιδιά, να πρωταγωνιστήσουν στη διοργάνωση. Πήραν την κούπα στην ΕΣΚΑ και θέλουν να βάλουν και το…κερασάκι με το τρόπαιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Μας έχει βοηθήσει πολύ και η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ο συνεργάτης του κυρίου Ομπράντοβιτς, ο Ανδρέας Πιστιόλης θα παρακολουθήσει από κοντά κάποια παιχνίδια μας. Σαν επίλογο, θα ήθελα να πω ότι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την συμμετοχή μας στον τελικό και την πρωτιά. Ευχή μου είναι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».


πηγη:prasinanea