Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Απριλίου 2011

Κομμένοι πια οι δανεικοί

Με το ΔΝΤ να έχει χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού, είναι λογικό να έχει πιάσει τρεμούρα όχι μόνο τους διοικούντες και τους φίλους της ομάδας, αλλά και τουςποδοσφαιριστές, οι οποίοι απολύτως φυσιολογικά κάνουν σκέψεις για την επόμενη ημέρα. Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ έχουν φέρει «μαύρα σύννεφα» πάνω από την Παιανία, με αποτέλεσμα τα σενάρια για αποχώρησηπρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών να δίνουν και να παίρνουν.

Ωστόσο, το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον οποιονδήποτε θα πρέπει να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Διότι ωραία τα λόγια των μάνατζερ ή και των ίδιων των πρωταγωνιστών, αλλά όσο στα γραφεία της ΠΑΕ δεν φτάνει πρόταση τότε όλα αυτά παραμένουν σενάρια.

Βλέποντας το τελευταίο διάστημα μια διοικητική αδυναμία, διακρίνω μια προσπάθεια των μάνατζερ για υποβάθμιση του συλλόγου. Συγκεκριμένα, παίκτες όπως οι Γκάμπριελ – Μάτος και Μπιάρσμιρ, όπου βρεθούν και όπου σταθούν γνωστοποιούν την επιθυμία τους να παραμείνουν μακριά από την Παιανία, χωρίς ωστόσο να έχουν φέρει κάποια πρόταση.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν κάνει σαφές, πως πλέον έφτασε η ώρα που όποιος θέλει να κρατήσει κάποιον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Διότι μπορεί ο Μαρσέλο Μάτος και η Μποταφόγκο να διατυμπανίζουν πως επιθυμούν διακαώς την συνέχιση της συνεργασίας τους, αλλά όσο από το ταμείο του βραζιλιάνικου συλλόγου δεν βγαίνει το απαιτούμενο ποσό, όλα αυτά αποτελούν μονάχα παιχνίδι εντυπώσεων στην πλάτη του «τριφυλλιού».

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Γκάμπριελ – Μπιάρσμιρ (Μελίσσης και Δημούτσος σε μικρότερο βαθμό), οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στην Παιανία, εκτός και αν καταφέρουν να βρουν μια αξιόλογη πρόταση. Γιατί απλά τα πράγματα. Μπορεί οΠαναθηναϊκός να αναγκάζεται να ακολουθήσει μία πολιτική λιτότητας, αλλά και οι περισσότεροι σύλλογοι ανά την υφήλιο δεν βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. Ηοικονομική κρίση έχει χτυπήσει και τον χώρο του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα ο «πόλεμος» να μαίνεται. Και σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ισχυρότερος επιβιώνει...

Πηγή: sportaction.gr