Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ


Μέσα από αυτή τη στήλη μαζί με εσάς, τον κάθε απλό φίλαθλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που βρίσκετε σε κάθε πράσινη γωνιά του κόσμου (ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ) θα περπατήσουμε μαζί στα Πράσινα μονοπάτια συζητώντας για την αγαπημένη μας ομάδα.
Την Τρίτη φίλοι μου Παναθηνα'ι'κοί παρακολουθήσαμε άλλο ένα θέατρο του παραλόγου (αυτοί το ονομάζουν ΔΣ) , βέβαια ο κόσμος του Παναθηνα'ι'κού τους  έμαθε πλέον και δεν περίμενε να πιστέψει κάτι απ' ότι θα έβγαινε από ένα ακόμα σκηνικό απαξίωσης της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, που θελήσαν να στήσουν...

Κύριοι Α-μέτοχοι σταματήστε να απαξιώνετε με χιλιάδες τρόπους τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας,όσο και να το προσπαθείτε δε θα καταφέρετε ποτέ να τον φτάσετε στην αξία και τιμή που εσείς θέλετε και σας συμφέρει..Ο  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  έχει κάτι που δεν αγοράζετε καθόλου φθηνά και δεν απαξιώνεται..Τι είναι αυτό κύριοι ,κάτι που θεωρώ ότι δεν γνωρίζετε καν μερικοί και ούτε μπήκατε στη διαδικασία να το μάθετε..Η  << ΙΣΤΟΡΙΑ>>  αυτής της μεγάλης ομάδας !!!

Ιστορία της δεν είστε και ούτε θα υπάρξετε ποτέ εσείς. Αληθινοί Πρωταγωνιστές  αυτών των ετών ιστορίας της είναι ο ΚΟΣΜΟΣ που την αγάπησε και θα την αγαπάει και θα τη στηρίζει πάντα και οι ΠΑΙΧΤΕΣ που τίμησαν με ιδρώτα,αυτοί που ποτέ δεν πληρώθηκαν παρά κέρδιζαν κανά πιάτο φαί κάποτε σε καμιά ταβέρνα  και αυτοί που έζησαν σε εποχές μεγάλου παρα,αλλά παρόλα αυτά ίδρωναν και τιμούσαν τη φανέλα με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στο στήθος,το οποίο και αγάπησαν.

Στην  παρακάτω  φωτογραφία σας παραθέτω λίγα από τα κομμάτια της ένδοξης μας ιστορίας(συγνώμη αν ξέχασα κάποιον ή κάτι να προσθέσω αλλά έχουμε χιλιάδες κομμάτια ιστορίας,για αυτό επέλεξα κάποια):











Γι' αυτό κύριοι Α-μέτοχοι μην νομίσετε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει
πιστέψει τα περί χρεωκοπίας,ελλείματος  και ότι άλλο μας τσαμπουνάτε για 
να πάτε σε μια πολιτική που ο κόσμος πάλι θα πληρώνει,εσείς θα τα εισπράττετε και ο ΠΑΟ μας θα χρεώνετε από τα δάνεια σας..Κοινώς εσείς κέρδη και ο ΠΑΟ μας ζημίες..
Κύριε Γ.Β εσείς φταίτε στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της κατάστασης γιατί 
εδώ και 15 χρόνια δουλεύατε για τον κρόκους,γιατί δεν πουλάτε και τις υπόλοιπες μετοχές σας  να δούμε αν θα βρεθεί αγοραστής??!!Γιατί δεν ψάχνετε να βρείτε εσείς επενδυτή για την ομάδα,αν θυμάμαι καλά είχατε δηλώσει ότι εσείς και η οικογένεια θα είστε πάντα εγγυητές ώστε να μη καταστραφεί ο ΠΑΟ,κάτι το οποίο κάνετε τωρα εσείς εγωιστικά και αδιαφορώντας..Γιατί όταν βλέπατε τα δήθεν άσχημα οικονομικά που δημιούργησαν οι φευγάτοι δεν μιλήσατε τότε ως εγγυητής της ΠΑΝΑΘΑΣ μας,μήπως είσασταν και σεις στο παιχνιδάκι απαξίωσης..
Τα ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους..Μόνο που οι Α.Β ,Ν.Π , Π.Γ και οι άλλοι μέτοχοι όλοι μαζί έβαλαν 80μυρια από την τσέπη τους στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σε 2χρόνια μόνο και πήραν νταμπλ,ενώ εσείς Γ.Β βάλατε 60 μυρια σε 15χρονια μας χρεώσατε δάνεια,πήρατε μόνο ένα πρωτάθλημα,χαρίσατε 14, και σας πλήρωνε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ την Παιανία και τις διάφορες θυγατρικές.Να μην πούμε για το θέμα του γηπέδου(ΓΗΠΕΛ) το οποίο αναλάβατε και χρεωθήκαμε 15μυρια χωρίς να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα..
ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ !!!
Ο κόσμος θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα για αυτό κάντε κάτι πριν είναι αργά,
αλλιώς το μπούλο όλοι..Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει την ιστορία του και αυτό θα τον κρατήσει ψηλά όσο και να μας πολεμάτε..Εγώ το μόνο που έχω να πω σε κάθε Παναθηνα'ι'κό είναι να πάψει να πιστεύει τα ΜΜΕ και όλοι ενωμένοι να τους κάνουμε πέρα..  '' ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ''
Υ.Γ 1 : ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ 
           ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ..
Υ.Γ 2 : ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ  ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ 
           ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ..ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
           ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ
           ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση