Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

Μάγκας ο Ζοτς


Μάγκας ο Ζοτς, δεν έψαξε διακιολογίες.

Ο προπονητής των πράσινων σχολίασε: "Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θα συμφωνήσω με τον Χαλπερίν ότι ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού για αυτή την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά το παιχνίδι για εμάς ήταν πολύ δύσκολο επιθετικά. Είχαμε κακές επιλογές ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που μας οδήγησαν σε πολλά λάθη. Δυστυχώς συνεχίσαμε στο δεύτερο μέρος με λάθη, δεχτήκαμε τρία τρίποντα στη σειρά γιατί ο Ολυμπιακός πίεσε και εμείς είχαμε κακές επιλογές. Εκτός όμως αυτού προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να γυρίσουμε αυτό παιχνίδι το καταφέραμε και είχαμε και την ευκαιρία να το κερδίσουμε. Ήταν απόφαση δική μας να πάμε στη παράταση, γιατί είδατε πώς έχασε ο Διαμαντίδης τη βολή. Στην έξτρα περίοδο, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς. Το πρόβλημα το οποίο ήταν εμφανές ήταν η κούραση κάποιων παικτών στην παράταση. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς για να δούμε ότι σε αυτό που έχουμε στη συνέχεια και στο φάιναλ φορ και στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε υψηλότερο επίπεδο χρειαζόμαστε τη βοήθεια περισσότερων παικτών. Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά για να κάνουμε την ανάλυση του αγώνα. Να προετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ και να έχουμε και τους 12 παίκτες μας σε εγρήγορση".

Και συνέχισε: "Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Παίζεις με τον Ολυμπιακό, με έναν μεγάλο αντίπαλο για τη πρώτη θέση. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι μας έλειπε και ο Ντρου, όσον αφορά τη δημιουργία αλλά και την εκτέλεση λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο και της ίωσης, αλλά και στην αντίπαλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχασε τον Νεστέροβιτς".

Ίβκοβιτς: "Κερδίσαμε χάρη στην άμυνα"

Από τη πλευρά του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στάθηκε στη πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του λέγοντας:

"Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό από το πρώτο στο ΟΑΚΑ. Θα μιλήσω και εγώ για τις συνθήκες του αγώνα και θα πω ότι οι φίλαθλοι μας ήταν πάρα πολύ καλοί. Δεν πέταξαν ούτε ένα κέρμα στο γήπεδο και αυτό ήταν ένα πρώτο βήμα ώστε τη νέα σεζόν να έρθουν και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι εμείς κερδίσαμε με την πιεστική άμυνα που αναγκάσαμε μια ομάδα πολύ έμπειρη να έχει 23 λάθη. Παίζουμε σε ένα ψηλό επίπεδο. Στο σετ παιχνίδι η βάση της άμυνας μας ήταν πως να σταματήσουμε το δίδυμο Διαμαντίδη-Μπατίστ. Και στα τρία δεκάλεπτα κάναμε τα ίδια λάθη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα και δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Σήμερα είχαμε 11 τρίποντα που δεν είχαμε μετά από καιρό. Δεν υπήρχε λογική να σουτάρουμε 33 τρίποντα όμως. Έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και εύχομαι βέβαια καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στο φάιναλ φορ. Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε καθώς ο Νεστέροβιτς τραυματίστηκε την Τετάρτη ενώ ο Σπανούλης ήταν 11 μέρες άρρωστος και έκανε ενέσεις και βοήθησε αρκετά. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα δουλέψουμε ακόμα καλύτεροι".

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση