Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2011

Πελατάκο έρχεται! ΚΡΥΨΟΥ!


Ο Παναθηναϊκός έκανε... προπόνηση στο ΟΑΚΑ με τον Ίκαρο (92-70) και πάει το Σάββατο στο εξοχικό για να πάρει την πρωτιά από τον πελάτη.
Ξεμούδιασμα πριν το ντέρμπι στο Σεφ θα ήταν το ματς κόντρα στον Ίκαρο για τον Παναθηναϊκό. Με τους Τέπιτς, Περπέρογλου, Σάτο, Τσαρτσαρή και Βουγιούκα ξεκίνησε το ματς ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και από την αρχή φάνηκε πως οι «πράσινοι» ήθελαν να καθαρίσουν το ματς. Το Τριφύλλι έχοντας 5 κοψίματα στην πρώτη περίοδο και μεγάλα ποσοστά ευστοχίας έκανε ουσιαστικά προπόνηση πριν από το… εξοχικό. Το 32-10 της πρώτης περιόδου έδειχνε τι θα ακολουθήσει, καθώς οι παίκτες του Ζοτς είχα αρκετή διάθεση για να παίξουν καλό μπάσκετ.
Την πρώτη επίθεση ο Παναθηναϊκός την έχασε στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου μετά από μια προσπάθεια του Καλάθη, αλλά κάποια στιγμή θα χανόταν… Ο Τέπιτς που έπαιρνε αρκετό χρόνο στο παρκέ είχε 9 πόντους στο ημίχρονο με πρώτο σκόρερ του Τριφυλλιού να είναι ο Αντώνης Φώτσης με 10. Ο Ομπράντοβιτς πέρασε και τον Φώτη Ζούμπο ο οποίος με δύο βολές έβαλε του πρώτους του πόντους στο ματς. Το 53-28 ήταν το σκορ στο τέλος της δεύτερης περιόδου και τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη «καθαρίσει» το ματς.
Δίχως πόντο για πάνω από 3 λεπτά ήταν ο Παναθηναϊκός στην τρίτη περίοδο με τον Ίκαρο να κάνει ένα μικρό σερί και να μειώνει. Ωστόσο ο Διαμαντίδης πήρε το όπλο του και με τρία τρίποντα άνοιξε και εκείνος λογαριασμό στο ματς. Στη συνέχεια, πάντως, ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε με αποτέλεσμα ο Ίκαρος να μαζέψει κάπως την διαφορά στους 20, αλλά στο τέλος της περιόδου οι «πράσινοι» συντήρησαν τη διαφορά που είχαν από το ημίχρονο (73-48).
Με τον Λουκά Βύντρα και τον Στέφανο Κοτσόλη να βρίσκονται στις πολυθρόνες, ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο στην τελευταία… διαδικαστική περίοδο. Όλοι οι παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο Ζοτς σημείωσαν πόντους, με πρώτο σκόρερ τον Φώτση (12πόντους). Με την μεγαλύτερη διαφορά, λοιπόν, στο ματς να έχει φτάσει μέχρι τους 28 πόντους το Τριφύλλι που κατέβασε στο τέλος στροφές πήρε τη νίκη με 92-70.
Τα δεκάλεπτα: 32-10, 53-28, 73-48, 92-70
Παναθηναϊκός: Τέπιτς 11 (2/2 διπ., 7/10 β., 2ρ.), Μάριτς 9 (4/6 δ., 4ρ.), Περπέρογλου 9 (3/5 διπ., 5 ριμπ., 2 ας.) Μπατίστ 4, Φώτσης 12 (5/7διπ., 4ρ., 3ας.), Σάτο 6 (4ρ., 3 ασιστ), Τσαρτσαρής 9, Διαμαντίδης 9 (3/5 τρ., 2ρ., 3ασιστ), Βουγιούκας 6, Καλάθης 7, Καϊμακόγλου 8 (3/3 διπ., 3ριμπ.), Ζούμπος 2.
Ίκαρος: Χάρις 18, Αγαδάκος 2, Καραβουλας 3, Πολυτάρχου 3, Τόμπσον 7, Καλαμπόκης 14, Ντζιγκάνοβιτς 2, ΜακΑλάρνει 11, Κεράσοβιτς 2, Πετροδημόπουλος 2, Κράσιτς 4, Τουτζιαράκης 2.


Η ανάλυση του αγώνα πάρθηκε από το Leoforos.gr
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση