Ορισμένους από αυτούς, που παραθέτουμε πιο κάτω, κατέδειξαν ποιο μπορεί να είναι το μέλλον των «πρασίνων.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, υπήρξε ένταση, ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την εκπρόσωπο του Ανδρέα Βγενόπουλου, Μαρία Λομβάρδου.
Βαρδινογιάννης: «Γιατί χαρακτηρίσατε ως διασυρμό το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»;
Λομβάρδου: «Και εσείς βάλατε τους παλαιμάχους να μας απαντήσουν»
Βαρδινογιάννης: Εντάξει, η απάντηση σας με καλύπτει. Τα λέει όλα».
Ο Αντώνης Αντωνιάδης, κάποια στιγμή, ζήτησε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, να διαβάσει επιστολή την οποία ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε στείλει στον Νικόλα Πατέρα, κάτι που αρνήθηκε να κάνει.
Αντωνιάδης: «Κύριε Βαρδινογιάννη έχετε μια επιστολή που στείλατε στον Νικόλα Πατέρα και στην οποία αναφέρεστε στην προεδρία του. Θα ήθελα να την διαβάσετε, ώστε να μπει ένα τέλος σε όσα λέγονται για κακοδιαχείριση».
Βαρδινογιάννης: «Δεν θέλω να το κάνω. Είναι κάτι προσωπικό. Είναι μια προσωπική επιστολή».
Αντωνιάδης: «Αν έχετε πρόβλημα, δώστε την σε εμένα να την διαβάσω ενώπιον όλων».
Βαρδινογιάννης: «Σας είπα όχι, είναι κάτι προσωπικό».
Όταν ήρθε η ώρα, ο Δημήτρης Γόντικας να παρουσιάσει τα δύο πλάνα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ο Αντώνης Αντωνιάδης, αντέδρασε, λέγοντας:
«Δεν είναι δυνατόν να πουλήσουμε πρωτοκλασάτους παίκτες. Έχουμε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πως θα περάσουμε στους ομίλους».
Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, επέμεινε στο θέμα που τέθηκε περί πώλησης πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών, λέγοντας στον Γόντικα: «Μιλάμε για τον Σισέ, τον Λέτο και τον Νίνη. Θα είναι έγκλημα αν τους πουλήσουμε», με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο να του απαντάει: «Αν δεν βγαίνουμε οικονομικά αυτό είναι μονόδρομος»!
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σε μία από τις θέσεις που ανέπτυξε, τόνισε:
«Η πολυμετοχικότητα πέθανε. Δεν υπάρχει μέλλον έτσι. Πρέπει να βρεθεί ένας να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Ο Νίκος (σ.σ Πατέρας) έκανε λάθος γιατί δεν μας ενημέρωνε για σημαντικά ζητήματα».
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, σε κάποια από τις τοποθετήσεις, άφησε αιχμές σχετικά με τον τρόπο διοίκησης που ασκήθηκε, το προηγούμενο διάστημα της πολυμετοχικότητας:
«Δεν είχα καμία ανάμιξη στην καθημερινή διοίκηση και συν τοις άλλοις, όποτε μιλούσαμε, δεχόμασταν πόλεμο. Υπήρχε διοικητική και επικοινωνιακή χούντα, που κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει».
πηγη:onsports
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση