Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Απριλίου 2011

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια

«Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια… έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια», αναφέρει χαρακτηριστικά το γνωστό λαϊκό άσμα το οποίο ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού. 

Στην προπόνηση της Τετάρτης λέει τα άκουσαν οι παίκτες της ομάδας από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα γιατί έφτασαν στα αυτιά του ότι ορισμένοι βγαίνουν, πίνουν και ξενυχτάνε και μάλιστα παραμονές αγώνα.

Και αμέσως όλα τα «αθώα» παιδάκια στην Παιανία έριξαν το φταίξιμο στον εύκολο στόχο που ακούει στο όνομα… Σίντνεϊ Γκοβού. Θίχτηκαν βλέπεται οι υπόλοιποι καθώς πιστεύουν πως τα άκουσαν εξαιτίας του Γάλλου. Επειδή όμως νεαρό παλικάρι είμαι και εγώ και βγαίνω που και που έχουν δει και μένα τα ματάκια αρκετά από τα παιδάκια αυτά… απαγορευμένες ώρες σε ακατάλληλα μέρη.

Οπότε καλά θα κάνουν αντί να τα ρίχνουν τους υπολοίπους να κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του. Γιατί πιστέψτε με τα παραπτώματα του Γκοβού σχετικά με τα νυχτοπερπατήματά του είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που κάνουν άλλοι και μάλιστα όχι μόνο από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Αλλά είπαμε ο Γάλλος είναι ο εύκολος στόχος.

Ορισμένοι θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι το να φοράνε την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι μέγιστη τιμή για εκείνους και θα πρέπει καθημερινώς να αποδεικνύουν ότι αξίζουν να την φορούν. Όμως δυστυχώς στο στρατόπεδο των «πρασίνων» υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν την ιστορική φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος ως… γκομενοπαγίδα και ως βιτρίνα για την προσωπική τους προβολή… ΝΤΡΟΠΗ…

Όμως με αυτά και με αυτά ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρείται για ακόμα μία φορά για μη αγωνιστικά ζητήματα. Την φετινή χρονιά έχουμε ασχοληθεί με τα πάντα σχετικά με το «τριφύλλι» και όλως τυχαίος όλα τα γεγονότα αυτά είναι και αρνητικά για τους περσινούς νταμπλούχους.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου νοσεί από την κορυφή ως τα νύχια. Από την διοίκηση μέχρι και τους ποδοσφαιριστές. Τι με γυμναστές έχουμε ασχοληθεί, τι με διοικητικά προβλήματα, τι με ακραίες συμπεριφορές οπαδών, τι με ενδεχόμενες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, τι με «μπουνιές» σε προπονήσεις. Από όλα έχει ο μπαξές και δυστυχώς ο μόνος που τα πληρώνει είναι αυτός ο ιστορικός σύλλογος, 103 χρόνων ιστορίας που λέγεται Παναθηναϊκός. Ναι ορισμένοι καθημερινώς τον μικραίνετε καθημερινώς…
sportacrion.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση