Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2011

Ένα βήμα μπροστά (;)

Ένα βήμα προς τα εμπρός φαίνεται ότι προχωρά το θέμα του γηπέδου για τον Παναθηναϊκό. Ύστερα από σχετική επερώτηση των κ.κ. Πλεύρη και Γεωργιάδη στη Βουλή, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, αποκάλυψε πως το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου θα κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο στο οποίο έχει συμπεριληφθεί ως διάταξη η νομοθετική ρύθμιση για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού - Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το γεγονός ανακοίνωσε και η πλευρά Βωβού με σχετικό Δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει: "Η διοίκηση ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η νομοθετική ρύθμιση για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού - Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει ήδη συμπεριληφθεί ως διάταξη στο πρώτο προς ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, το οποίο θα ψηφισθεί στη Βουλή εντός του μηνός Μαΐου."

Η εξέλιξη αυτή μόνο ως θετική μπορεί να θεωρηθεί και σύντομα αναμένεται να πάρει θέση για το θέμα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωΐ οι εργαζόμενοι στο έργο της Διπλής Ανάπλασης έκαναν μία ειρηνική πορεία, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί όλο αυτό τον καιρό και το γεγονός πως παραμένουν απλήρωτοι επί 23 μήνες!
prasinanea.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση