Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Απριλίου 2011

Προγραμματισμός γρήγορα!‏

Την ώρα που οι δικοί μας χωμένοι στην εσωστρέφεια και την φαγωμάρα φροντίζουν να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου, ο εχθρός έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις κινήσεις του ενόψει της νέας περιόδου.

Δεν sας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι εδώ και βδομάδα τα ονόματα που παίζουν πρωτοσέλιδα για τον Ολυμπιακό είναι παικτών μετρίων δυνατοτήτων που μόνο καριέρα δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να κάνουν σε μεγάλη ομάδα; Τέτοιοι είναι οι Σανκαρέ, Ονουάτσι, Γιακούποβιτς. «Σοφά» ποιώντας ο Μαρινάκης ενδεχομένως να θέλει να χρησιμοποιήσει τους παραπάνω για δανεισμούς που του παρέχουν «άκρες» στις περισσότερες ελληνικές ΠΑΕ. Οι συμμαχίες του ΟΣΦΠ με το σύνολο των ομάδων της κατηγορίας ήταν ένας μεγάλος βραχνάς για τους δικούς μας φέτος που στις κρίσιμες αποφάσεις της Λίγκας προσπαθούσαν να βρουν τον .ψήφο τους. Ξεχνάμε τι έγινε πέρσι με Επστάιν, Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Νέμεθ, Μήτρογλου, Γκαλίτσιο σε Κέρκυρα, Σέρρες, Βόλο, Πανιώνιο;

Καλά θα κάνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ να ξεκαθαρίσουν γρήγορα την κατάσταση, να μιλήσουν ανοιχτά στον κόσμο (που έχει βαρεθεί το κρυφτούλι και την μετάθεση ευθυνών, με τον σύλλογο να είναι ο μοναδικός που παραμένει πληγωμένος) και να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να πουληθούν 2-3 μεγάλα ονόματα. Ειδάλλως του χρόνου μας βλέπω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) να χάνουμε τον τίτλο πριν καν βγει το φθινόπωρο!