Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2011

Άντε Γεια, ΠΟΤΕ στον Πειραιά!

Το 7ο Πρωτάθλημα, το πιο γλυκό, μέσα στο… εξοχικό τους, κατέκτησαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, νικώντας εύκολα με 3-0 τον Ολυμπιακό. 

Όσοι έχουν παρακολουθήσει έστω και λίγο τα τελευταία επτά χρόνια γυναικείο βόλεϊ, θα ξέρουν πως οι «πράσινες» είναι οι Βασίλισσες στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουν πανηγυρίσει μια… ντουζίνα τίτλους, 7 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα τα τελευταία 7 χρόνια!
Οι Βασίλισσες του γυναικείου βόλεϊ αξίζουν και με το παραπάνω να βρίσκονται στην κορυφή της Ελλάδας, όπου εδώ και επτά χρόνια έχουν κατασκηνώσει! Έχουμε εξάλλου αναφερθεί, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του site, στην αξία αυτής της ομάδας και τα χαρακτηριστικά στοιχεία που την έχουν μετατρέψει σε… ισόβια Πρωταθλήτρια!
Η καρδιά και το μέταλλο Πρωταθλητή, η ψυχή που βγάζουν όλα τα κορίτσια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η μαγκιά και το πείσμα να μην σταματήσουν να προσπαθούν μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους, είναι τα συστατικά της επιτυχίας τους και τέλος η μεταλαμπάδευση της Παναθηναϊκής ιδέας, με την οποία μπολιάζεται η κάθε μία παίκτρια που περνάει το κατώφλι του τριφυλλιού!
Ωστόσο τα πάντα, ειδικά φέτος, δεν ήταν τόσο ρόδινα.
Οι καλομαθημένες, όπως έχουν… κατηγορηθεί πως είναι, επειδή μέχρι πέρσι πληρώνονταν στην ώρα τους (!), αφού είχαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο να φροντίζει γι’ αυτό, φέτος είδαν την άλλη όψη του νομίσματος. Οι αμοιβές τους μειώθηκαν. Ροή πληρωμών δεν υπήρχε. Οι «πράσινες» αυτήν την στιγμή δεν έχουν εξοφληθεί ούτε για το μισό τους συμβόλαιο!
Ενώ ούτε οι εναλλαγές στην κεφαλή της διοίκησης του Ερασιτέχνη, δεν τις άφησαν ανεπηρέαστες. Όλα αυτά, προκάλεσαν αβεβαιότητα και αναταραχή στις τάξεις της ομάδας και αυτό για κάποιο διάστημα έβγαινε στον γήπεδο. Ας μην ξεχνάμε ότι η έλλειψη οικονομικών πόρων ήταν η αιτία που καθυστέρησαν τόσο πολύ να έρθουν οι Μαχόν και Μόλναρ στην χώρα μας, όπως και να υλοποιηθεί η μεταγραφή της Χατζηνίκου τα Χριστούγεννα. Κάτι που επηρέασε και αγωνιστικά την ομάδα.
Νερό… ζεστό να κάνουν μπάνιο, όπως δεν είχαν οι «ερυθρόλευκες», έτσι δεν είχαν και αυτές. Όμως όταν κάτι το θέλεις πολύ, βάζεις το κεφάλι κάτι και δουλεύεις, δεν αναλώνεσαι στην γκρίνια και στα παράπονα, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο και εντέλει το πετυχαίνεις. Αυτό αποφάσισαν να κάνουν και οι «πράσινες» και να μην σταθούν στα εμπόδια που συναντούσαν.
Άπαξ λοιπόν και το πήραν απόφαση, τίποτα δεν ήταν ικανό να τις σταματήσει. Αυτή είναι η διαφορά αυτής της ομάδας με οποιαδήποτε άλλη στην Α1 Γυναικών.
Οι πράσινοι κορίτσαροι αμφισβητήθηκαν από όλους! Παίκτριες άλλων ομάδων, προπονητές και δημοσιογράφοι έχριζαν φαβορί αρχικά την ΑΕΚ και στη συνέχεια τον Ολυμπιακό, ξεχνώντας πως η Ξανθή Μυλωνά και η παρέα της, ήταν πολύ σκληρές για να… πεθάνουν.
Όσοι λοιπόν τις υποτίμησαν και ξύπνησαν το… θηρίο, στη συνέχεια δέχτηκαν τις συνέπειες.
Οι «πράσινες» μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο παρέδωσαν μαθήματα, αφού δεν άφησαν τις αντιπάλους τους να πάρουν ανάσα, κατακεραυνώνοντάς τους, είπαν επιτέλους κάποιες αλήθειες. Για την ιστορία αναφέρουμε πως στο παιχνίδι, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο Μετς, οι «ερυθρόλευκες» μετά τη νίκη τους, προχώρησαν σε μία απαράδεκτη ενέργεια, έγραψαν στα αποδυτήρια «Άντε Γεια»!
Κάτι που οι «πράσινες» είχαν κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό όλον αυτόν τον καιρό, και αποκάλυψαν μόλις χθες. Με την Ξανθή Μυλωνά εκτός από μαθήματα βόλεϊ, να τους παραδίδει και μαθήματα ήθους και ευγενούς άμιλλας.
Είναι ντροπή αθλήτριες να κοροϊδεύουν αθλήτριες άλλης ομάδας. Στην τελική είναι ντροπή οι… άτιτλες να τολμούν να υποτιμήσουν και να χλευάσουν τον δήμιό τους!
Γι’ αυτό λοιπόν και τιμωρήθηκαν. Για μία ακόμη φορά, ηττήθηκαν μέσα στο σπίτι τους και πλήρωσαν την αυθάδεια!
Κάποιες φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…
onsports.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση