Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

Ο Παππάς κάνει όργια και ως 4ος!

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στον Βόλο, στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όπως έδειξε στο δεύτερο μέρος αν δεν έμενε με 10 και εν συνεχεία με 9 παίκτες σίγουρα θα μπορούσε να διεκδικήσει πολλά περισσότερα πράγματα.

Και αν η αποβολή του Μπουμσόνγκ είναι δίκαια καθώς είναι δύο κίτρινες αυτό δεν συμβαίνει με την αποβολή του Σεντρίκ Καντέ.

Τόσο επειδή ο αμυντικός από το Μάλι δεν κάνει μαρκάρισμα για απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπρέσκα, τόσο επειδή ο Καντέ δεν είναι τελευταίος παίκτης στην άμυνα αλλά και τέλος επειδή ο Μπρέσκα πέντε μέτρα έξω από τη περιοχή και με χαμένο το κοντρόλ σίγουρα δεν είναι προφανή θέση για γκολ.

Ο Μάνταλος όμως αλλά και ο Παππάς είχαν διαφορετική άποψη. Γιατί καθοριστικό ρόλο στην αποβολή του Καντέ έπαιξε και το γεγονός ότι ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης Ανδρέας Παππάς με το που είδε τη φάση φώναζε στον Μάνταλο: "Είναι τελευταίος, είναι τελευταίος", ζητώντας την αποβολή του Καντέ.

Για όσους δεν θυμούνται ο Παππάς ήταν ο ρέφερι ο οποίος στον αγώνα Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είχε κρατήσει 8 λεπτά καθυστέρησης αντί για 7 στερώντας την επική πρόκριση των πράσινων.
prasinanea.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση