Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Το +4 δίνει πρωτιά


Για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση στο Φάληρο κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο» έχει μόνο ένα... σύνθημα: «Νίκη και με διαφορά τεσσάρων πόντων»... Για τον απλούστατο λόγο ότι μόνο έτσι ο Παναθηναϊκός θα φθάσει στον άμεσο στόχο του που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου που δίνει φυσικά και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά και το μόνο που απασχολεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι η κατάσταση του Ντρου Νίκολας. Ο αμερικάνος απουσίασε για περίπου δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα στις 31/3, επέστρεψε 48 ώρες πριν το ντέρμπι στις προπονήσεις αλλά την παραμονή του αγώνα του Φαλήρου «χτυπήθηκε» από γαστρεντερίτιδα.

Το πιθανότερο πάντως είναι να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας στο ΣΕΦ κι αναλόγως της κατάστασής του θα κριθεί το αν θα χρησιμοποιηθεί.

Πέραν τούτων οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου (16/4) λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Εν συνεχεία θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο όπου θα γευματίσουν, θα αναπαυθούν και το απόγευμα θα επιβιβαστούν στο πούλμαν προκειμένου να βρεθούν στο Φάληρο.



Πηγή: theplayer.gr


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση