Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Μαρτίου 2011

Mόνο τα κοράκια κρατάνε!

Τις αθλητικές εφημερίδες της Δευτέρας τις διαβάσατε; Ακόμη κι αυτές που ασχολούνται αποκλειστικά με τα θέματα του Ολυμπιακού και απευθύνονται στα πρόβατα με πρωτοσέλιδα χτυπήματα τους ουσιαστικά βγάζουν άχρηστη την ομάδα τους.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


Έστω κι αν έπρεπε να φτάσουμε στα μέσα του Μάρτη έγραψαν και μια αλήθεια. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τονίζουν ότι χρειάζονται τερματοφύλακα αφού δεν κάνει ο Πάρντο, έναν αριστερό μπακ, δύο κεντρικούς χαφ αφού Ντουντού και Ουρτάδο είναι για τα πανηγύρια, ένα δεξί χαφ εξτρέμ καθώς Ζαϊρί και Ρόμενταλ είναι μόνο για τα φιλικά με τον Πανιώνιο και την Ξάνθη, έναν σέντερ μπακ και ένας σέντερ φορ μιας και δεν πείθει ούτε ο δημοσιοσχεσίτης Πάντελιτς! Μεγάλες αλήθειες.


Όλη η ομάδα άχρηστη. Κι όμως θα πανηγυρίσει σε λίγες εβδομάδες ένα κάλπικο πρωτάθλημα. Λογικό όμως. Είδατε πουθενά να γράφουν ότι πρέπει να αλλάξουν τον Καλόπουλο, τον Παμπορίδη, τον Κουκουλάκη, τον Τρύφωνα, τον Σαραϊδάρη ή τον Κάκο; Όχι βέβαια γιατί αυτοί τους κάνουν μια χαρά. Οπότε τους κρατάνε και του χρόνου!


Άφαντοι


Εντάξει είπαμε ότι ο Σισέ είναι μεγάλος ηγέτης και μεγάλος αρχηγός της ομάδας αλλά όπως το πάμε σε λίγο θα δηλώνεται και ως αρχηγός της αποστολής! Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο, μετά από αυτό στην Λάρισα, ο Παναθηναϊκός πήγε χωρίς διοικητικούς. Άφαντοι όλοι τους. Πολέμηδες, Βεκρήδες, Γόντικες, Νίκες… Οι πάντες.


Δύσκολο βαπόρι είναι το τριφύλλι. Όσοι νόμισαν ότι θα μπουν μπροστά για λεζάντες και πρωτοσέλιδα και μετά από ένα μήνα θα εξαφανιστούν είναι γελασμένοι. Οι πάντες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κρίνονται από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δυστυχώς μέχρι τώρα έχουν πάρει μικρό βαθμό.


Τελειωμένος


Ο πεθαμένος λίγο πριν βγει η ψυχή του έχει κάποιες… εκλάμψεις. Αυτό συμβαίνει και με τον Αχιλλέα. Γνωρίζει ότι τα ψωμιά του στο ποδόσφαιρο τέλειωσαν ποια μετά τις τρομερές αποκαλύψεις του Κούγια. Γι’ αυτό τον λόγο βιώνει τις τελευταίες στιγμές της δόξας του. Γι’ αυτό τον λόγο κάθε 2-3 ώρες βγάζει ανακοίνωση και κάνει δηλώσεις λέγοντας ένα κάρο παπαριές. Τελειωμένος είναι και όσο μπορεί ακόμη προσπαθεί να κάνει το κομμάτι του.
leoforos