Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Μαρτίου 2011

Τα κεφάλια... μέσα


Οι «πράσινοι» γέμισαν τις μπαταρίες και πλέον επιστρέφουν στην Παιανία αφού τα… «βάσανα» συνεχίζονται από το πρωί της Τρίτης.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση

Τώρα όσον αναφορά το παιχνίδι με τους Φαίακες ο Πορτογάλος τεχνικός, προ το παρών δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος στο ματς με τον «Γηραιό» τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.


Όλα θα ήταν διαφορετικά


Η νέα ήττα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι (αυτή τη φορά θύτης ο ΠΑΟΚ), ισχυροποίησε την άποψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού πως σε περίπτωση που δεν υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε η υπόθεση τίτλος θα παρέμενε ανοιχτή και θα είχαν όλα τα φόντα να φτάσουν στην επική ανατροπή. Συγκεκριμένα οΖεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους συνεργάτες του, σχολίαζε πως η διαφορά στην βαθμολογία είναι εντελώς πλασματική και παρά τις γκέλες των «πρασίνων» με τις σχετικά μικρομεσαίες ομάδες, το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είχε ακόμα χαθεί.


«Αν δεν γινόταν η κλοπή στο μεταξύ μας παιχνίδι, η διαφορά τώρα θα ήταν στους 4 και όχι στους 10 βαθμούς. Και θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο ότι το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πλασματικό. Αν παίρναμε τη νίκη, όπως δικαιούμασταν, στο ντέρμπι, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Κάναμε κάποια λάθη κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες, που μας στοίχισαν, αλλά στο Καραϊσκάκη με το έτσι θέλω μας στέρησαν το δικαίωμα να μπούμε γερά και πάλι στη μάχη του τίτλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.


Η ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σχολίαζαν πως σε περίπτωση που είχαν φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Γ. Καραϊσκάκης», τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. «Έχουν χάσει δύο φορές από εμάς, έχασαν από την ΑΕΚ, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίρνουν το πρωτάθλημα. Αν τώρα ήμασταν στο -4, όλα θα ήταν ανοιχτά και θα κάναμε την ιστορική ανατροπή», ανέφεραν οι περισσότεροι στηνΠαιανία, ενώ επιπρόσθετα εμφανίστηκαν σίγουροι πως στο -4 από την κορυφή οι «γκέλες» κόντρα σε Ατρόμητο και ΑΕΛ δεν θα ερχόντουσαν ποτέ, καθώς η ψυχολογία και το κίνητρο θα ήταν εντελώς διαφορετικά.
sportaction