Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαρτίου 2011

Το αρνητικό σερί θέλει να σπάσει το «τριφύλλι» στον κάμπο

Μπορεί οι πράσινοι να μη κινδυνεύουν από κανένα να χάσουν την δεύτερη θέση (άρα πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ), όμως για το βάρος της φανέλας τρεις αγώνες χωρίς νίκη θεωρούνται πολλοί. 


Και τόσοι θα συμπληρωθούν αυτή την αγωνιστική, αν ο Παναθηναϊκός δεν περάσει νικηφόρα από τον θεσσαλικό κάμπο και την έδρα της Λάρισας. Η ήττα στο ντέρμπι των αιωνίων και η ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ δημιούργησαν ένα μικρό σερί, χωρίς επιτυχία και ο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να το «σπάσουν» το απόγευμα της Κυριακής. «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς, αλλά αυτό δεν μας αφορά καθόλου.


Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην εμφανιστούμε το ίδιο ή και περισσότερο αποφασισμένοι από τη Λάρισα για τη νίκη. Σας ζητώ να αφήσετε πίσω σας τα δύο προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα και να κάνετε νέα αρχή στο αυριανό (06/03) ματς», αυτά ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του 64χρονου τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Λάρισα. Το κίνητρο όπως έχουμε γράψει ξανά είναι το μεγάλο πρόβλημα στην Παιανία. Οι παίκτες ψάχνουν να το βρουν, καθώς σχεδόν όλοι περιμένουν την έναρξη των πλέι-οφ, όπου ότι και να γίνει, θα μπουν με σημαντική βαθμολογική διαφορά έναντι των υπόλοιπων τριών ομάδων.


Επιστρέφουν οι Λέτο, Βύντρα, Ζιλμπέρτο


Καμία έκπληξη στα ονόματα της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εκτός μάχης έμειναν ο τιμωρημένος Κατσουράνης, οι ανέτοιμοι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης, ο Λουίς Γκαρσία και ο Πλεσί, ο οποίος πήγε και στο νοσοκομείο για λίγες ώρες προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιο δραστικά το πρόβλημα με την ιγμορίτιδα που τον βασανίζει εδώ και μέρες. Στη Λάρισα βρίσκονται 20 ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές, δεδομένου ότι και ο Καπίνος που αγωνίστηκε με την ομάδα των Νέων, θα παραμείνει στην πόλη, προκειμένου να έχει μία ακόμη επιλογή ο Πορτογάλος.


Με αυτά τα δεδομένα επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Λέτο, Βύντρα και Ζιλμπέρτο και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο έμπειρος τεχνικός στο τερέν του AEL FC ARENA, θα είναι η εξής: Ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα δεξιά, ο Σπυρόπουλος αριστερά και οι Σαριέγκι, Καντέ συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή επανέρχεται ο Ζιλμπέρτο, με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Σωτήρη Νίνη λίγο πιο μπροστά του σε πιο ελεύθερους και δημιουργικούς ρόλους. Στην επίθεση ο Γκοβού θα αγωνιστεί δεξιά, ο Λέτο αριστερά και ο Σισέ στην κορυφή.