Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Το προφίλ, το φιλικό και ο… ιδρώτας

Ο Γιάννης Λάιος σήκωσε μανίκια με σκοπό να αλλάξει το προφίλ του Παναθηναϊκού και να του δώσει «φτερά» με στόχο το πρωτάθλημα. Φιλικό το Σάββατο με Λαμία οι «πράσινοι».
Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» γνωρίστηκε με τους «πράσινους» και αφού μίλησε μαζί τους, τους έριξε κατευθείαν στα… βαθιά. Το ίδρωσαν το προπονητικό μπλουζάκι σύμφωνα πάντα με τις νέες προπονητικές οδηγίες. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, παρόντος και του προέδρου του ΤΑΑ, Σ.Σωπήλη.


Μάλιστα, ήδη προγραμματίστηκε φιλικό για το Σάββατο στη Λαμία, με σκοπό οι «πράσινοι» να βρίσκονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή (23/3) στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και σίγουρα ο Γιάννης Λάιος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.


«Ήρθα να βοηθήσω»


Ο προπονητής Γιάννης Λάιος, μίλησε στην εκπομπή της Nova «Στο φιλέ», λέγοντας αρχικά: «Αυτό που έχω να κάνω είναι να δώσω νέο προφίλ στην ομάδα, χωρίς βέβαια να κατηγορώ τη δουλειά που έχει προηγηθεί. Υπάρχει από όλους διάθεση για να βγει κάτι θετικό και να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος».


Για το πόσο δύσκολο είναι να αναλαμβάνεις μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό αυτή την περίοδο:


«Ο στόχος των μεγάλων ομάδων είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε να παίξουμε δύο δύσκολα ματς, ενώ η Πάτρα θα παίξει με τέσσερις αντιπάλους που είναι αδιάφοροι. Την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό ίσως κριθεί ποιος θα μπει στην τετράδα και ποιος θα μείνει εκτός».


Για ενδεχόμενες αντιδράσεις των φιλάθλων, εξαιτίας του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του:


«Προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου και να την κάνω καλά. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για το μέλλον, μπορεί να μην είμαι στον Παναθηναϊκό, αλλά στο εξωτερικό».
theplayer