Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας

Ο ασίσταντ κόουτς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, προχώρησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε ανάλυση του Άρη, της ομάδας δηλαδή που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (18/3) στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιτούδης στάθηκε στην ήττα των «πράσινων» στο κύπελλο από τον Άρη αλλά και στο ότι η ομάδα του προετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο ματς.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική κατάσταση σε σχέση με τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις μας με τον Άρη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Είχαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, σε έναν αγώνα που όπως και να το κάνουμε έπαιξε ρόλο και η διαφορά των 30 πόντων που είχαμε από τον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ. Δεν παύει όμως να ήταν μια κακή μας εμφάνιση. Αυτή τη φορά θέλουμε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Ο Άρης έχει αλλάξει αρκετά πράγματα, έχει αλλάξει προπονητή, συστήματα, φιλοσοφία, έχει κάνει ή σκέφτεται αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του. Εξακολουθεί να είναι μια ομάδα καλή, η οποία με τη νέα φιλοσοφία, θέλει να δώσει πολύ σημαντικό ρόλο στον Μπράουν και στον Χαραλαμπίδη. Τα δύο αυτά παιδιά και δημιουργούν από σκριν, ιδιαίτερα ο Χαραλαμπίδης δημιουργεί πολύ καλά μετά από μονά ή διπλά σκριν, αλλά και σκοράρει. Υπάρχει ο Ταπούτος στο 3 – 4 με σημαντικό ρόλο στον εκτελεστικό τομέα και στο παραγωγικό τους παιχνίδι και άλλα παιδιά που βοηθούν σημαντικά όπως ο Τόμας, ο Σλούκας που ήταν πολύ δημιουργικός και καλός στο εκτελεστικό παιχνίδι εναντίον μας. Γενικότερα, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκεί και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Για εμάς κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τελικός. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ συγκεντρωμένα απέναντι στον Άρη, ο οποίος είναι βελτιωμένος και είχε και αυτή την καλή εμφάνιση στον δεύτερο ημιτελικό, φτάνοντας στη νίκη απέναντί μας».


Σε ότι αφορά την παρουσία ή όχι του Άλεκς Μάριτς στην αποστολή, ο Ιτούδης τόνισε: «Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Θα περιμένουμε μέχρι και την προπόνηση της Πέμπτης (17/3) και θα δούμε τι θα γίνει και το αν θα ταξιδέψει μαζί μας ή όχι».
theplayer