Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Μαρτίου 2011

Καταλαβαίνουν το λάθος τους στη Μάλαγα...


Η Μάλαγα εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και στην Ανδαλουσία αναγνωρίζουν πλέον ότι η απομάκρυνση του Πορτογάλου προπονητή από τον πάγκο δεν ήταν η ενδεδειγμένη λύση.

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την εποχή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απομακρύνθηκε ως αποτυχημένος από την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα και στην Ανδαλουσία γινόταν λόγος για έναν προπονητή, στον οποίο δόθηκε ένα μεγάλο συμβόλαιο, ένα τεράστιο μπάτζετ και αυτός δεν κατάφερε να παρουσιάσει το παραμικρό. Για αυτό μετά την 9η αγωνιστική και με απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες, ο Πορτογάλος απολύθηκε.
Δεκαεννιά παιχνίδια μετά και ενώ στη θέση του έχει έρθει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Χιλιανός προπονητής ήρθε ως ο άνθρωπος ο οποίος θα έδινε νέα πνοή στη Μάλαγα και θα την ανέβαζε στη βαθμολογία. Οι προσδοκίες όμως έμειναν προσδοκίες... Οι "μποκερόνες" βρίσκονται στην 18η θέση της Πριμέρα Νιτιβιζιόν με 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 16 ήττες, ενώ η εικόνα τους κάθε άλλο παρά καλή είναι.
Ωστόσο δειλά-δειλά, στην Ανδαλουσία εμφανίζονται οι πρώτες φωνές που αναφέρουν ότι η απομάκρυνση του Φερέιρα δεν ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Ένα αφιέρωμα της ιστοσελίδας "laopiniondemalaga.es" αναλύει τι έχει κάνει η Μάλαγα μετά την αντικατάσταση του Πορτογάλου από τον Πελεγκρίνι και καταλήγει ότι επί της ουσίας, τίποτα δεν άλλαξε. Αντίθετα, δίνει στον τεχνικό του Παναθηναϊκού ελαφρυντικά, όπως το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα υποδέχτηκε εντός έδρας Ρεάλ, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Σεβίλη...