Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Μαρτίου 2011

Εγκλημα το ίδιο λάθος

Για όσους το έχουν λησμονήσει, η τρέχουσα σεζόν εν πολλοίς πήγε κατά διαόλου λόγω των εγκλημάτων που έγιναν τον περασμένο Μάιο. Τότε δηλαδή που ενώ ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει πανηγυρικά το νταμπλ, έπειτα από μια εξαετία, αντί να χτίσει πάνω σε αυτή την επιτυχία γκρέμισε τα πάντα (σχεδόν) σε μια νύχτα.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


Η διοικητική αναταραχή που προκλήθηκε από τα «μαχαιρώματα» των μετόχων μόνο κακό έκανε στην ομάδα που βρέθηκε σε μια απίστευτη δίνη για αρκετούς μήνες. Αντί λοιπόν οι διοικούντες να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι από τα τέλη Απριλίου ο Παναθηναϊκός είχε ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του (την ώρα που οι υπόλοιποι έπαιζαν ακόμη στα πλέι οφ), υπήρξε μια εγκληματική παύση εργασιών σε όλα τα επίπεδα.


Δεν εξετάζω τα πως και τα γιατί, διότι θα μπούμε σε ένα άλλο πολύ μεγάλο κεφάλαιο που δεν είναι της παρούσης, αλλά είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μ’ αυτά και μ’ αυτά κατόρθωσε να χάσει το τεράστιο χάντικαπ που είχε συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες και είχε ως αποτέλεσμα (μεταξύ άλλων) να ψάχνει τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου σέντερ φορ και αμυντικό χαφ και οι άλλοι να αλωνίζουν στο παρασκήνιο...


Πού θέλω να καταλήξω: ας διδαχθούν οι διοικούντες από τα περυσινά και ας φροντίσουν τουλάχιστον εφέτος να λειτουργήσουν περισσότερο με γνώμονα την ομάδα και λιγότερο το προσωπικό συμφέρον και τα παιχνίδια εξουσίας που μόνο κακό κάνουν στο Τριφύλλι.


Ολοι οι μέτοχοι (μεγάλοι και μικροί) οφείλουν να λειτουργήσουν προς όφελος του Παναθηναϊκού. Οφείλουν να βρουν τη χρυσή τομή ως προς την προεδρία και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και εν συνεχεία να πορευθούν από κοινού, όπως στο ξεκίνημα της πολυμετοχικότητας, τότε που όλοι μαζί χαμογελαστοί και μονιασμένοι έκαναν πράξη το «ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός».


Ας έχουν κατά νου, επίσης, ότι ο εχθρός δεν είναι εντός αλλά είναι απέναντι και φοράει κόκκινα. Οσα κραυγαλέα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σε επίπεδο διαιτησίας, cd, παράγκας κλπ) θα έπρεπε να τους έχουν αφυπνίσει καθώς είναι σαφές ότι κάποιος… παίζει μαζί τους και από το ξεκίνημα της σεζόν επιδιώκει τη διάλυση του Παναθηναϊκού.


Η τρέχουσα χρονιά χάθηκε, ας μην χαθεί και η επόμενη…
leoforos