Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Μαρτίου 2011

Λάμψη «πράσινων αστεριών»

Με στόχο την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, θα παρατεθεί σήμερα στις 15:00 στο ξενοδοχείο «Zafolia» συνέντευξη Τύπου. Το «παρών» θα δώσουν πολλά και μεγάλα «πράσινα» αστέρια όπως οι Σισέ, Διαμαντίδης, Αλβέρτης και Τζόρβας.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση




Τα οικονομικά προβλήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι τεράστια, από τη στιγμή που υπάρχει μια γενική κρίση σε όλη τη χώρα. Ο Παναθηναϊκός έχοντας να συντηρήσει πολλά τμήματα δεν θα μπορούσε να λείψει από τον άγραφο αυτόν κανόνα. Η νέα διοίκηση από τη στιγμή που δεν έχει μαζί της έναν οικονομικό παράγοντα που θα λύνει εν τη γενέσει του αυτά τα προβλήματα, προσπαθεί να βρει τρόπους προκειμένου να υπάρξουν έσοδα. Με αυτό το σκεπτικό σήμερα στις 15:00 στο ξενοδοχείο «Zafolia», θα δοθεί συνέντευξη Τύπου. Μια συνέντευξη που θα είναι ξεχωριστή, καθώς θα δώσουν το παρών μεγάλα αστέρια του Παναθηναϊκού από όλα τα αθλήματα. Συγκεκριμένα θα βρίσκονται εκεί οι Τζιμπρίλ Σισέ, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, Μαρία Χαλιβελάκη, Γιώγρος Αφρουδάκης, Γιώργος Τσόκας, Μαρία Χατζηνικολάου, Σωτήρης Πανταλέων και Αλέξανδρος Τζόρβας .


Τρία τα σημεία


Η συνέντευξη Τύπου θα έχει να κάνει με τρία σημεία. Αρχικά τα sms, ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε πριν από τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή δεν είχε την παραμικρή διαφήμιση δεν πήγε καθόλου καλά. Στο «τριφύλλι» ελπίζουν πως τώρα που θα γίνει καλύτερη ενημέρωση του κόσμου, θα υπάρξει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το δεύτερο είναι η συναυλία που δοθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Λογικά ο Νίκος Ρισβάς θα μπορεί να πει και ονόματα των καλλιτεχνών με «πράσινο» παρελθόν και παρών οι οποίοι θα τραγουδήσουν και τα έσοδα θα πάνε στην «μάνα του λόχου».
Το τρίτο και επίσης εξαιρετικά σημαντικό, θα είναι το θέμα των μελών. Σε αυτό θα ανακοινωθούν αποφάσεις που έχουν παρθεί, προκειμένου ο κάθε φίλαθλος να μπορεί να γίνεται μέλος με πολύ λιγότερες δυσκολίες και γραφειοκρατία.
gazzetta