Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Γόντικα με Φερέιρα και Σισέ

Τα όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν από περίπου τρεις εβδομάδες σαφώς επηρέασαν τον Παναθηναϊκό και τους ποδοσφαιριστές του. 


Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να είναι "άλλοθι" για ότι συμβαίνει στον αγωνιστικό τομέα από εδώ και πέρα και ως τη λήξη του φετινού μαραθωνίου.


Οι πράσινοι όμως τόσο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο όσο και στο ματς με την Λάρισα έδειξαν να βρίσκονται αλλού για αλλού. Και αν μετά το ματς με την ομάδα του Περιστερίου υπήρχε ως δικαιολογία τα όσα έγιναν στο φαληρικό στάδιο αυτό δεν συνέβη και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ.


Για αυτό και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας είχε συναντήσεις στην διάρκεια της ημέρας με τον αρχηγό του Τριφυλλιού Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και με τον τεχνικό των πράσινων Ζεσουάλντο Φερέιρα θέλοντας να συζητήσει και με τους δύο για το τι φταίει και φυσικά να τους δώσει ένα μήνυμα για να περάσουν σε όλους τους παίκτες των πράσινων.


Ο πρώτος που βρέθηκε στα γραφεία του Τριφυλλιού στο Μαρούσι ήταν ο Γάλλος αρχηγός του Παναθηναϊκού ενώ μετά το πέρας της προπόνησης τον ίδιο δρόμο πήρε και ο 64χρονος Πορτογάλος τεχνικός.


Το μήνυμα του αντιπροέδρου της πράσινης ΠΑΕ και στους δύο ήταν το ίδιο. Αυτό που θέλει ο Δημήτρης Γόντικας είναι οι πράσινοι να αλλάξουν άρδην το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και να επιστρέψουν στις εμφανίσεις που είχαν έως και το ματς στο "Καραϊσκάκης". Να δείξουν το ίδιο πάθος όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και προπάντων να δείξουν χαρακτήρα ως το τέλος της σεζόν και όχι μόνο στα πλέι οφ.


Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού φυσικά δεν ήθελε να φοβερίσει κανέναν αλλά ήθελε συζητώντας με τους Σισέ και Φερέιρα να καταλάβει και ο ίδιος τι ακριβώς έχει συμβεί. Γιατί υπάρχει τόση απογοήτευση στην ομάδα και τι μπορεί να γίνει ώστε οι πράσινοι να μπουν και πάλι στον ίσιο δρόμο.


Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Δημήτρης Γόντικας και τον Δεκέμβρη όλοι είχαν τελειωμένο τον Παναθηναϊκό αλλά το Τριφύλλι έδειξε τα δόντια του και χρειάστηκε να γίνουν τα μύρια όσα στο "Καραϊσκάκης" ώστε οι πράσινοι να μείνουν εκτός τίτλου.


Κάτι ανάλογο ευελπιστεί και ζήτησε από τους Σισέ και Φερέιρα να γίνει και τώρα έτσι ώστε το Τριφύλλι να ολοκληρώσει πολύ δυνατά τη φετινή χρονιά και να φτάσει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.
prasinanea