Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαρτίου 2011

Αμπντούν, Μπλάνκο, Γεωργιάδης και τερματοφύλακας

Οι τρεις βασικοί στόχοι του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο, είναι ο Αμπντούν της Καβάλας, ο Μπλάνκο της ΑΕΚ και ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού. 


Ειδικά στην σφιχτή οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η πράσινη ΠΑΕ από το καλοκαίρι και μετά και οι τρεις μοιάζουν ιδανικοί, καθώς πληρούν όλες τις προδιαγραφές. Ο Αμντούν βγάζει μάτια με την Καβάλα, έχει το απρόβλεπτο που λείπει από την μεσοεπιθετική γραμμή του τριφυλλιού και αναμφίβολα αν αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό θα τον ενισχύσει σημαντικά.


Ο Μπλάνκο είναι κλασικός φορ περιοχής. Σίγουρα δεν είναι Σισέ, αλλά αν «χάσεις» τον Γάλλο βάζοντας στο ταμείο σου περίπου 7-8 εκατομμύρια ευρώ και δαπανήσεις ελάχιστα για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος ενδέχεται να σκοράρει με συνέπεια, πάλι κερδισμένος θα θεωρείσαι. Ο Γεωργιάδης είναι λίρα 100%. Θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα, μπορεί να παίξει στα πλάγια, εκεί που λόγω Γκοβού πονάει ο Παναθηναϊκός και το κασέ του δεν είναι υψηλό, δεδομένου πως οι Σέρρες έπεσαν κατηγορία. Με αυτές τις τρεις περιπτώσεις θα ασχοληθούν έντονα το καλοκαίρι στην Παιανία. Για την ακρίβεια από τώρα γίνονται κάποιες επαφές και όπως μαθαίνουμε, οι παίκτες βλέπουν πάρα πολύ θετικά την προοπτική του Παναθηναϊκού, γιατί εκτιμούν πως έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστούν. Δεν θα τους...φάει ο πάγκος και η εξέδρα δηλαδή. Προσθέστε σε όλους την πολύ καλή ποσοσφαιική ηλικία τους και φυσικά την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.


Επίσης στο τεχνικό επιτελείο το σκέφτονται για έναν τερματοφύλακα ακόμη. Ίσως φοβούνται πως θα φύγει ο Τζόρβας, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο συλλόγων του εξωτερικού. Λογικά ο Κοτσόλης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα συμβεί με τον Καρνέζη. Ο 25χρονος πορτιέρο υπέγραψε 4ετες συμβόλαιο προ δύο μηνών, όμως η εμφάνιση του με την ΑΕΚ, θορύβησε κάποιους στην ΠΑΕ. Όχι πάντως τον Φερέιρα, που εξακολουθεί να του έχει εμπιστοσύνη και θα τον στηρίξει. Είτε για πρώτο πάντως, είτε για δεύτερο, οι πράσινοι θα ψαχτούν για τερματοφύλακα.


Επίσης όπως γράφαμε και προ ημερών, στη λίστα του Φερέιρα υπάρχουν και τρία δυνατά ονόματα από την ομάδα της Πόρτο και αν μείνει ο 64χρονος τεχνικός και τη νέα σεζόν, θα γίνει κίνηση για την απόκτηση τους.