Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαρτίου 2011

Από κοντά για Μπλάνκο!

Πολύ στενά παρακολουθεί το θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ενημερώθηκαν για την πρόταση της ΑΕΚ, μίλησαν με την πλευρά του παίκτη και μαθαίνουν πως ο Αργεντινός δεν...ψήνεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ένωση.


Αν φύγει ο Σισέ, που θεωρείται σχεδόν βέβαιο, εξοικονομούνται αρκετά χρήματα που μπορούν να δαπανηθούν για έναν φορ της αξίας του Μπλάνκο. Με ένα συμβόλαιο κοντά στις 800 χιλιάδες καθαρά συν μπόνους (που λέγεται ότι θέλουν να προτείνουν στον παίκτη), θα έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Εκτός αν εμπλακεί ομάδα από το εξωτερικό.


Στα υπέρ του Παναθηναϊκού, το γεγονός πως ο «Ζορό» θέλει να παραμείνει στη χώρα μας και σίγουρα σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εξελίξεις δεν θα έχουμε άμεσα, εκτός αν γίνει το απρόσμενο και απαντήσει θετικά στην ΑΕΚ ο 27χρονος επιθετικός. Τότε τελειώνει όλο το σίριαλ. Αν όχι, θα μάθουμε σύντομα τι χρώματος φανέλα θα φοράει τη νέα σεζόν ο Μπλάνκο. Πολύ αισιόδοξοι εμφανίζονται πάντως στον Παναθηναϊκό, σχετικά με αυτό το ζήτημα.