Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαρτίου 2011

Ποιος φοβάται ποιον...

Ναι, δεν θέλαμε να πέσουμε με την Μπαρτσελόνα. Έχει στην πόλη της το Φάιναλ Φορ, έχει αβαντάζ έδρας, έχει πολύ καλή ομάδα. Τους... Λέικερς να ρωτήσεις, θα σου πουν πως δεν θέλουν να ξαναπαίξουν μαζί της.


Ως το πάρουμε ανάποδα


Έχει ρωτήσει κανείς την Μπαρτσελόνα αν ήθελε να πέσει με τον Παναθηναϊκό; ΟΚ, μας έχει κάνει μερικές καλές «κηδείες», αλλά με εξαίρεση την περσινή σεζόν, τι μας έχουν κοστίσει; Και όποιος νομίζει πως εμείς θα έχουμε το άγχος, είναι γελασμένος.


Κλειδί το πρώτο ματς


Αν και ο μήνας έχει ακόμα 4 και το πρώτο ματς είναι στις 22, το πρώτο παιχνίδι στο Παλαού είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα. Η πίεση από το άγχος της πιθανής γκέλας πάντα υπάρχει και αν είναι «κλέψεις» ένα ματς, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία...


Παράδειγμα προς αποφυγή


Οι τελευταίες επισκέψεις μας στη Βαρκελώνη χρησιμεύουν μόνο για διόρθωση λαθών και τίποτα άλλο. Ακόμη και αν χάσουμε το πρώτο πρέπει να προσέξουμε πώς θα το χάσουμε. Επανάληψη προηγούμενων ηττών θα είναι καταστροφική από πλευράς ψυχολογίας.


Όλα ή τίποτα


Έτσι όπως τα καταφέραμε ή όπως ήρθαν τα πράγματα εμείς έχουμε να χάσουμε λιγότερα από ό,τι η Μπαρτσελόνα. Αυτή διοργανώνει το Φάιναλ Φορ, αυτή έχει το πλεονέκτημα έδρας, αυτή πρέπει να προσέχει.


Χρειάζεται πίστη..


Στην Μπολόνια πήγαμε από... σπόντα και το πήραμε μέσα στο σπίτι της διοργανώτριας. Πρόπερσι η Σιένα που είχε ομαδάρα τότε έκανε το μπρέικ στο ΟΑΚΑ, αλλά την καθαρίσαμε με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί να μην ξαναπάμε κόντρα στα προγνωστικά;
leoforos