Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Το λέει η καρδούλα του

Τον ΘΕΟ τους στο πρόσωπο του Τζιμπρίλ Σισέ έχουν βρει οι φίλοι του Παναθηναϊκού και κάθε μέρα που περνάει αναγκάζονται να τον αγαπούν και περισσότερο με τις κινήσεις του Γάλλου σούπερ σταρ τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση
Εκτός από τεράστιος ποδοσφαιριστής ο Σισέ αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως είναι και εξαίρετος άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα έβαλε στην καρδία του το «τριφύλλι» και το δείχνει συνεχώς.


Η κίνηση να δωρίσει 15.000 ευρώ για την σωτηρία του Ερασιτέχνη ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Την ώρα που οι μέτοχοι των «πρασίνων» ή αλλιώς οι λεγόμενοι Παναθηναϊκάρες κάνουν… «πίσω», ο Γάλλος πήρε την πρωτοβουλία να δείξει για ακόμα μία φορά το μεγαλείο του ως άνθρωποw. Θα μου πείτε πολλοί, σιγά τι είναι 15.000 ευρώ για τον Σισέ από την στιγμή που παίρνει τόσα χρήματα. Μα δεν λέω πως τα χρήματα αυτά θα λείψουν από το… πορτοφόλι του Γάλλου αλλά ούτε αναγκασμένος ήταν να προβεί σε τέτοια κίνηση.


Και ρωτώ τώρα εγώ. Ποιος άλλος αθλητής σε οποιαδήποτε ομάδα δώρισε χρήματα ώστε να σωθεί ο Ερασιτέχνης του εκάστοτε συλλόγου; Και προσοχή όταν αναφερόμαστε στον Ερασιτέχνη εννοούμαι τα τμήματα βόλεϊ, πόλο, σκοποβολή, ξιφασκία και οτιδήποτε άλλο υπάρχει …. Δηλαδή σε αθλήματα που ο Σισέ δεν έχει καμία απολύτως σχέση.


Επομένως για ακόμα μία φορά ο Γάλλος αποδεικνύει πως ζει και αναπνέει για το «τριφύλλι» και πως χρωστάει πολλά σε μία ομάδα που τον έβγαλε από το… «ντουλάπι» και του έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ αθλητής, αλλά και πάνω από όλα άνθρωπος, είναι. Όποια απόφαση να πάρει ο Σισέ σχετικά με την παραμονή του στους «πράσινους», οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να του σταθούν. Αν και άλλωστε πιστεύω πως η έκβαση της υπόθεσης θα είναι θετική.


Ελπίζω όμως η κίνηση αυτή του Γάλλου να παραδειγματίσει άλλους παράγοντες ώστε να σωθεί ο ελληνικός αθλητισμός. Γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Και όταν λέω για παράγοντες δεν εννοώ μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε όλους τουw συλλόγους. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο…
sportaction