Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαρτίου 2011

Δεν του χαλάνε χατίρι


Παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνώριζε εδώ και μία εβδομάδα τις κλήσεις της σε απολογία, ζήτησε και πήρε αναβολή για να προετοιμαστεί κατάλληλα.


Αυτά που γίνονται από την Αθλητική Δικαιοσύνη αυτού του τόπου δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Ό,τι και αν γίνει, δεν χαλάνε με τίποτα χατίρι στον Ολυμπιακό και στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι έγινε και την Πέμπτη. Παρά λοιπόν το ότι οι λιμανίσιοι γνώριζαν εδώ και μία εβδομάδα την κλήση τους σε απολογία τόσο για τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου τους, όσο και για την ανακοίνωση της «θύρας 7» κατά του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, είχαν το θράσος να ζητήσουν αναβολή προκειμένου να προετοιμαστούν παράλληλα.
Και επειδή η πρόκληση είναι μέσα στο αίμα τους, απαίτησαν η εκδίκαση να γίνει στις 24 Μαρτίου επειδή είχαν πολλή δουλειά οι συγκεκριμένοι δικηγόροι του Ολυμπιακού. Κάπου εκεί ξύπνησαν οι δικαστές και όρισαν να γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 17 Μαρτίου. Πάλι καλά, γιατί λίγο ακόμη να πίεζαν οι «ερυθρόλευκοι» η εκδίκαση θα γινόταν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.