Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Έρχονται για Μάτος

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Μαρσέλο Μάτος από την Μποταφόγκο, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να έρχεται εντός Μαρτίου στην Αθήνα ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


Ο 26χρονος μέσος έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να παραμείνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά για να καταστεί δυνατό κάτι τέτοιο, θα πρέπει να δώσει και την συγκατάθεσή του ο ελληνικός σύλλογος. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση γύρω στα 2 εκατ. ευρώ (να σημειωθεί πως αποκτήθηκε με το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ), ποσό που δεν γνωρίζουμε αν είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της η Μποταφόγκο.


Πάντως περισσότερα θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες, όπου ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θα βρίσκεται στην χώρα μας και θα ανακοινώσει λογικά την πρόταση των Βραζιλιάνων. «Θα ταξιδέψω μέσα στις επόμενες 15 μέρες στην Ελλάδα και εκεί θα αρχίσω διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο. Η Μποταφόνγκο έχει δείξει τις προθέσεις της για τον παίκτη και αυτό είναι θετικό. Η μεταγραφή όμως δεν θα είναι εύκολο πράγμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Μάτος σε μέσα της Βραζιλίας.
sportaction