Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Μαρτίου 2011

Αρκούν (μόνο) τα μηνύματα ενότητας;

Αυτό που περιμένουν πολλοί από το Δ.Σ. που θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες, μάλλον αν είσαι εκτός πραγματικότητας, μπορείς να το θεωρείς ως σημαντικό ενδεχόμενο. Να τα βρουν δηλαδή ξαφνικά οι 4 μεγαλομέτοχοι (Τζίγκερ, Παύλος, Πατέρας, Βγενόπουλος) και να ανατείλει μία καινούρια και καλύτερη ημέρα για το τριφύλλι.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα, ούτε στα παραμύθια με χάπι εντ δεν γίνονται τέτοια πράγματα. Ο πόλος Τζίγκερ-Παύλου δεν θέλει να ακούει το όνομα Βγενόπουλος και όσο ο Mr. MIG δεν ασχολείται με την ΠΑΕ, οι σχέσεις τους θα γίνονται ακόμη πιο ψυχρές και τυπικές, παρά θα έρθουν κοντά. Ο Πατέρας είναι κάπου στη μέση, κυρίως λόγω χαρακτήρα. Δεν θέλει να είναι πλακωμένος με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που τους συνδέει φιλία ετών, σέβεται τον Παύλο και τον Θανάση, ενώ παρ' ότι έχει ψυχρανθεί αρκετά με τον Βγενόπουλο, δεν λέει δημοσίως άσχημα λόγια για τον μέχρι λίγων μηνών στενό συνεργάτη και συνοδοιπόρο στα δρώμενα του Παναθηναϊκού. Επί της ουσίας αυτό που κάθε λογικός νους περιμένει από το Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στις 28 ή 29 Μαρτίου, είναι η οριστική πολυδιάσπαση ή στην καλύτερη περίπτωση, παράταση αυτής της εξέλιξης και νέο θρίλερ για το μέλλον της ομάδας.


Αλλά αν δεν παραστεί ο Βγενόπουλος, ο Πατέρας ακόμη και αν πάει θα είναι ωσεί παρών και ο Τζίγκερ συνεχίσει να λειτουργεί ως το 30% της ΠΑΕ και όχι το 54,7%, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της εταιρείας. Η πολυδιάσπαση βρίσκεται προ των πυλών, όχι μόνο ψυχικά και θεωρητικά όπως βλέπουμε να συμβαίνει τώρα, αλλά τυπικά και ουσιαστικά. Αναπόφευκτα. Εκτός αν γίνει κάτι συγκλονιστικό, κάτι απρόσμενο που θα ανατρέψει τα δεδομένα και φυσικά ουδείς μπορεί να το προβλέψει με τις παρούσες συνθήκες.
theplayer