Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαρτίου 2011

Με τρία νέα πρόσωπα

Μετρημένα... κουκιά είναι για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή το απόγευμα, στο ματς της 25ης αγωνιστικής με τη Λάρισα. 


Το ευχάριστο πάντως είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει και πάλι στη διάθεσή του τόσο τους Σεμπάστιαν Λέτο, Λουκά Βύντρα και Ζιλμπέρτο Σίλβα που εξέτισαν τις ποινές τους (ο Λέτο έχει άλλη μία αγωνιστική με τον Ηρακλή), όσο και τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχε κριθεί ανέτοιμος...


Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απουσίες... Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για παράδειγμα ακόμα δεν έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμό, ο Κώστας Κατσουράνης έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του λόγω καρτών, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας.


Έτσι, τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενδεκάδα είναι τα εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας με τους Γιόσου Σαριέγκι και Σεντρίκ Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένους από δεξιά με τον Λουκά Βύντρα και από αριστερά με τον Νίκο Σπυρόπουλο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ξεκινήσει στον άξονα, με τον Σωτήρη Νίνη από αριστερά και τον Γιώργο Καραγκούνη δεξιά. Τέλος στην επίθεση, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι στην κορυφή έχοντας δίπλα του τον Σίντνεϊ Γκοβού και τον Σεμπάστιαν Λέτο.