Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαρτίου 2011

Κουβέντα με Ζιλμπέρτο


Για περίπου μισή ώρα τα έλεγε με τον Βραζιλιάνος μέσο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζητώντας του να βγάλει την ποιότητα που διαθέτει και πάλι στους αγώνες.


Όταν έχεις στην ομάδα σου έναν παίκτη, όπως είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, είναι λογικό να έχεις απαιτήσεις από αυτόν. Και μάλιστα μεγάλες, καθώς ένα τέτοιο «εργαλείο» σπάνια βρίσκεις... Για αυτό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στηρίζει πολλά πάνω στον Βραζιλιάνο μέσο, τα οποία όμως δεν τα είδε να γίνονται πράξη την Κυριακή στο AEL FC Arena κόντρα στην Λάρισα.
Έτσι, την Τρίτη στην Παιανία, μεταξύ των παικτών στους οποίους μίλησε ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν και ο «αόρατος τοίχος». Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατάλαβε πως ο έμπειρος άσος ήταν και αυτός επηρεασμένος από τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζητώντας του να τα αφήσει όλα πίσω και να βγάλει την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα του ζήτησε με την προσωπικότητα και την εμπειρία του, να προσπαθήσει να «ξυπνήσει» και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.