Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαρτίου 2011

Τα πλάνα με ΑΕΛ

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (6/3) με τη Λάρισα αλλά ήδη ο Πορτογάλος έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τους "βυσσινί".


Αυτή θα έχει τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς θα επανέλθουν οι τρεις πράσινοι σωματοφύλακες Βύντρα, Ζιλμπέρτο και Λέτο ενώ αναμένεται να έχουμε και μια εσωτερική αλλαγή με τον Νίνη να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και όχι στα άκρα.


Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Ο Βύντρα θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Σπυρόπουλο να καλύπτει την αριστερή πλευρά και τους Σαριέγκι, Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ζιλμπέρτο θα παίξει σε ρόλο αμυντικού μέσου έχοντας μπροστά του τους Καραγκούνη και Νίνη. Στο δεξί άκρο της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Γκοβού και αριστερά ο Λέτο. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι και πάλι ο Τζιμπρίλ Σισέ.


Αντίθετα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κώστα Κατσουράνη ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τους "βυσσινί". Επίσης απόντες θα είναι και οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καρνέζης και Πλεσί.


Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν μίλησε στους πράσινους, αναμένεται το κάνει το Σάββατο (5/3) ή τη παραμονή του αγώνα με τη Λάρισα. Όσο για το δίτερμα που διεξήχθη στη Παιανία οι δύο ομάδες ήταν ανάμεικτα χωρισμένες και δεν βγήκαν κάποια επιπλέον συμπεράσματα για την ενδεκάδα.
prasinanea