Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Φύγαμε για… προημιτελικά!

Tα τελευταία δυο εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκουν κατόχους, ολοκληρώνοντας την φάση των «16» του Champions League.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση

Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον «κακό της δαίμονα», την Λιόν στη ρεβάνς του 1-1 του «Ζερλάν» και θέλει να σπάσει την κακοδαιμονία παίρνοντας την πρώτη της πρόκριση μετά από έξι χρόνια στο προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται κανονικά και μπορεί να τον υπολογίζει ενώ την έκπληξη έκανε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μετά από πέντε μήνες και τέθηκε στην διάθεση του «Special One».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουρίνιο έχει ηττηθεί μόλις τέσσερις φορές εντός έδρας στο Champions League, στοιχείο αν μη τι άλλο ενθαρρυντικό για τους «μερένχες», που ποντάρουν πολλά πάνω στον Πορτογάλο τεχνικό.
Από την άλλη οι «Λε Γκον» θέλουν να επαναλάβουν το περσινό τους κατόρθωμα, όταν άφησαν εκτός διοργάνωσης την πολυνίκη του θεσμού αλλά ο Κλοντ Πιέλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μισέλ Μπαστός ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Το κακό για την Λιόν είναι πως στα τελευταία οχτώ παιχνίδια εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, γεγονός που ίσως της στοιχίσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νταμίρ Σκομίνα (Σλοβενία).
Πιθανές ενδεκάδες:
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Καρβάλιο, Πέπε, Αρμπελόα, Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρία, Οζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά
Λιόν: Γιορίς, Ρεβεγιέρ,Σισοκό, Κρις, Λόβρεν, Κάλστρομ, Γκουρκίφ, Τουλαλάν, Λισάντρο Λόπεζ, Σέζαρ Ντελγκάδο, Μπριάν
Σέντρα στο... Onsports στις 21:45
Τσέλσι-Κοπεγχάγη
Η Τσέλσι υποδέχεται την Κοπεγχάγη όντας το ξεκάθαρο φαβορί αφού είχε επικρατήσει στην Δανία με 2-0.
Ο Κάρλο Αντσελότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες αφού δεν αντιμετωπίζει κανείς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ενώ η πρόκριση αποτελεί… βάλσαμο για τους «μπλε» αφού έτσι θα «χρυσώσουν το χάπι» για την κακή πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ.
Από την άλλη η «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης Κοπεγχάγη ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ενώ ο Στάλε Σολμπάκεν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ζντένεκ Πόσπεχ.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σβέιν Όντβαρτν Όντεν (Νορβηγία).
Πιθανές ενδεκάδες:
Τσέλσι: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρεζ, Εσιέν, Λάμπαρντ, Μαλουντά, Τόρες, Ανελκά
Κοπεγχάγη: Βίλαντ, Κβιστ, Γιόργκενσεν, Άντονσον, Βεντ, Μπολάνος, Κλαουντεμίρ, Κρίστενσεν, Βίνγκααρντ. Σαντίν, Ν’Ντόι
onsports