Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαρτίου 2011

«Αστακός» το κλειστό του Μετς

Στις 17:15 ξεκινά το ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, στο κλειστό του Μετς και αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, η αστυνομία έχει κάνει... κατάληψη, εντός και εκτός γηπέδου. Τρεις κλούβες βρίσκονται έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Μετς, ενώ εντός γηπέδου έχουν πάρει τις θέσεις τους άνδρες των ΜΑΤ!


Τα μέτρα φαντάζουν υπερβολικά και προκαλούν θυμηδία αν αναλογιστούν ότι ο αγώνας , ύστερα από απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα διεξαχθεί παρουσία μαθητών! Πάντως , αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, κάποιοι οπαδοί, χωρίς διακριτικά επιχείρησαν ήμερα να μπουν στο γήπεδο, απομακρύνθηκαν όμως από τις αστυνομικές δυνάμεις.


Ερωτηματικό αποτελεί αν τελικά, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας, στο ντέρμπι που κατά τ' άλλα έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, προσέλθουν μαθητές (με τους συνοδούς τους, γονείς ή δασκάλους) που έχουν δικαίωμα εισόδου. Θυμίζουμε ότι συνολικά 700 είναι τα άτομα που είναι στις λίστες για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι...




Οι άνθρωποι της ΓΓΑ πάντως, έχουν κάνει αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα... δυναμική παρουσία, ελέγχοντας εξονυχιστικά τους χώρους εκτός και εντός γηπέδου!