Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται το ξεβράκωμα!

To απόλυτο ξεβράκωμα έπεσε με το βίντεο που έβγαλε στην δημοσιότητα ο Παναθηναϊκός. Είναι αυτό που λέμε και οι… τυφλοί είδαν. Καλά φυσικά όλοι οι έλληνες φίλαθλοι (συμπεριλαμβανομένου και των προβάτων) τα ήξεραν από την ημέρα του αγώνα.


Όμως πλέον το ρεζιλίκι του ποδοσφαίρου μας, το πόσο… ανοίγουν τα πόδια τα κοράκια στα αφεντικά τους στο λιμάνι, το είδαν και οι αξιωματούχοι της ΦΙΦΑ. Πήραν χαμπάρι πόσο ρόμπες είναι οι περισσότεροι έλληνες διαιτητές. Κατάλαβαν πόσο… σημαδεμένο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα για να το πάρει η ομάδα του δημοσίου, της μπόχας και της βλακείας.


Μην ξεχαστεί


Υπάρχει και ένας ακόμη σοβαρός λόγος που έχει σημασία το video που δημοσίευσαν στον Παναθηναϊκό. Κρατούν… ζωντανό ένα πολύ σοβαρό θέμα. Γιατί οι πάντες τα καταλάβατε την τελευταία εβδομάδα μια απόπειρα από όλους να… κουκουλωθεί το θέμα.


Να ξεχαστούν οι αλητείες, τα αίσχη, τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν μέσα στο γήπεδο, μέσα στα αποδυτήρια, αλλά και μπροστά από τα μικρόφωνα. Δεν θα τους περάσει όμως. Η μαύρη βραδιά για όλο το ποδόσφαιρο στο Καραϊσκάκη δεν πρόκειται να κουκουλωθεί ούτε μετά από δέκα μέρες, ούτε μετά από ένα μήνα. Έμπλεξαν για τα καλά τα γαυράκια κι επειδή το ξέρουν, έβαλαν τα παπαγαλάκια τους να ρίξουν τους τόνους.


Ούτε κρύο, ούτε ζέστη


Παραρτήματα ο γαύρος έχει ένα σωρό στην Σούπερ Λίγκα. Φάνηκε και στην πρόσφατη ψηφοφορία. Φάνηκε και στο ματς της Νέας Σμύρνης. Οπότε στο λιμάνι έχουν πονοκεφάλους πώς να μοιράσουν βαθμούς για να σώσουν… κόσμο και κοσμάκη που κινδυνεύει.


Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος του κόντρα σε όλους. Θα πάει στην Λάρισα για να κερδίσει και ας λένε ότι θέλουν κάποια νούμερα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη κάνει στους πράσινους αν πέσουν τα τυριά
leoforos.gr