Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαρτίου 2011

Το κέρδος και το αλλά…

Toμεγάλο κέρδος για τον Λουκά Βύντρα δεν είναι αν θα κάνει ένα καλό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ή όχι. Σαφώς για τον παίκτη ως επαγγελματίας μετράει πολύ το οικονομικό που του εξασφαλίζει το μέλλον του καθώς θέλει τώρα να πετύχει ένα «γεμάτο πακέτο».


Όμως από εκεί και πέρα όμως για τον Λουκά το σούπερ κέρδος είναι ότι γίνεται συζήτηση από τον κόσμο του τριφυλλιού για πάρτη του και κυρίως με ευμενή σχόλια. Πριν από δύο χρόνια δεν θα μπορούσε να γίνει καν κουβέντα για το αν η διοίκηση πρέπει να δώσει… πέντε φράγκα παραπάνω για να τον κρατήσει.


Τώρα όμως είναι στην ημερήσια διάταξη το θέμα Βύντρα. Αυτό το κατάκτησε ο διεθνής αμυντικός με την εικόνα του εντός αγωνιστικών χώρων την τελευταία διετία. Ως εκεί όμως. Γιατί τα τελευταία 24ωρα ακούγονται τρελά σενάρια και θα νομίσουμε ότι σήμερα προσγειωθήκαμε στην Ελλάδα και ότι τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε… Καμπιονάτο. Ο νοών νοείτω.


Το ΠΡΕΠΕΙ και το ΟΦΕΙΛΟΥΝ


Καλό είναι να μην μπερδεύουμε την περίπτωση του Σισέ με αυτή του Ζιλμπέρτο. Ο Γάλλος έχει μετά το τέλος της σεζόν ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ενώ αυτό του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται. Παράλληλα υπάρχει και η διαφορά ηλικίας.


Ο Τζιμπρίλαρος τόσο παικτικά, αλλά και ως ηγετική παρουσία είναι υπερπολύτιμος στον Παναθηναϊκό και ανεξάρτητα αν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής ΠΡΕΠΕΙ (τουλάχιστον) να εξαντλήσει το συμβόλαιο του.


Από την άλλη ο Σίλβα είναι… μύθος ως προσωπικότητα αλλά τα χρονιά είναι πολλά στην πλάτη του. Πάντως σίγουρα ένα τόσο σημαντικό άνθρωπο στο τριφύλλι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τον εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο ακόμη κι όταν κρεμάσει τα παπούτσια του!


Χάρισαν 800 χιλιάρικα


Τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό στο λιμάνι. Χωρίς κόσμο 100% έπρεπε να παίξει ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ κι όμως με το μαγειρείο που έγινε, υπήρξε η αναβολή κι έτσι στο συγκεκριμένο ματς το Καραϊσκάκη θα είναι ανοιχτό. Με λίγα λόγια η αρμόδια επιτροπή χάρισε στην ομάδα της κλεψιάς 800.000 ευρώ, αφού περίπου τόσα θα είναι οι εισπράξεις από το συγκεκριμένο ματς! Εισαγγελέας γι’ αυτό δεν υπάρχει;


Μάρτυρας


Καλά μην είστε τόσο σίγουροι ότι επειδή ο Ολυμπιακός κλήθηκε από τον εισαγγελέα σε απολογία για την ανακοίνωση της «Λ7» κατά του Μπιτσαξή θα υπάρξει και τιμωρία. Όποιος δει την φωτογραφία που κυκλοφορεί από το… πηγαδάκι που είχε ο ΓΓΑ την περασμένη Τετάρτη στο Ρέντη θα καταλάβει πολλά. Μέχρι και μάρτυρας υπεράσπισης προλαβαίνει να πάει…
leoforos