Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

300άρης Ρέινα στα 119 της Λίβερπουλ


Η Λίβερπουλ γίνεται σήμερα 119 χρονών και ο Πέπε Ρέινα σε δύο μέρες συμπληρώνει τις 300 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων», γεγονός που αφήνει μεγάλη χαρά και περηφάνια στον Ισπαν\ό πορτιέρο.


Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση



«Δεν πίστευα ότι θα το καταφέρω αυτό. Ήταν δύσκολο να το σκεφτώ γιατί όταν μετακινείσαι σε καινούρια χώρα δεν ξέρεις ούτε καν που θα μείνεις ή τι θα σκέφτονται αυτοί που θα συναντήσεις εκεί.

Είμαι πραγματικά περήφανος για τα παιχνίδια αυτά. Είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και ήξερα ότι μπορώ να γίνω καλός τερματοφύλακας εδώ, αλλά με το να παίξω 300 παιχνίδια πιστεύω ότι  είμαι πολύ τυχερός αλλά και περήφανος για το κάθε ένα που έχω αγωνιστεί».

Ο διεθνής τερματοφύλακας υπερασπίζεται τα δίχτυα της Λίβερπουλ τα τελευταία έξι χρόνια και η επετειακή συμμετοχή του θα γίνει στον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (17/3) με την Μπράγκα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στη ρεβάνς απέναντι στους Πορτογάλους, εκτός των άλλων, θα κληθεί να υπερασπιστεί και τις πιθανότητες πρόκρισης στους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) να δίνει μοιρασμένα σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά.

Για την ομάδα του Μέρσεϊσαιντ η συνέχεια στην Ευρώπη είναι το βασικότερο στο ποδόσφαιρο στοίχημα, αφού αν το κερδίσει θα σώσει λίγο τα προσχήματα μίας άσχημης χρονιάς, από την οποία το περισσότερο που διεκδικεί εντός αγγλικών συνόρων είναι η εξασφάλιση μιας ευρωπαϊκής θέσης.