Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Οκτωβρίου 2010

«Θα ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, όπου υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και μοίρασε δώρα στους μικρούς φίλους του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο κατάστημα της Green Team.
Ο διεθνής επιθετικός των νταμπλούχων σε δηλώσεις του φάνηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει και θα βγάλει χωρίς απώλειες το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ στάθηκε και στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την πιθανότητα να μην τους έχουν στο πλευρό τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Αυτές οι κινήσεις της ΠΑΕ να βρισκόμαστε με τον κόσμο είναι πολύ καλές και θα συνεχιστούν και με άλλους παίκτες. Να είμαστε υγιείς, να είμαστε κοντά στον κόσμο και να φτιάχνουμε συνέχεια αυτή τη σχέση που υπάρχει ανάμεσά μας» τόνισε αρχικά ο «Πετρό».



Όσο για τον αγωνιστικό Γολγοθά που ακολουθεί ανέφερε: «Εχουμε όντως πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είμαι σίγουρος όμως ότι η ομάδα μας θα τα καταφέρει. Προετοιμάζεται κατάλληλα αυτές τις μέρες, χωρίς τους διεθνείς βέβαια. Αν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε αυτό το διάστημα σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ. Βέβαια με τον ΠΑΟΚ μάλλον δεν θα τον έχουμε και τον χρειαζόμαστε γιατί μας δίνει άλλο αέρα. Και απέναντι στην Ξάνθη φάνηκε πόσο τον θέλαμε. Βέβαια είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε ούτως ή άλλως».



Για τη δική του ετοιμότητα και τις πιθανότητες που έχει να διεκδικήσει θέση βασικού με τον Τζιμπρίλ Σισέ μπροστά του είπε: «Είναι ένας μήνας περίπου που είμαι εκτός δράσης. Πιστεύω από Δευτέρα-Τρίτη θα μπω και εγώ. Ο Τζιμπρίλ είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής. Εχουμε πολύ καλό ρόστερ και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω και εγώ».

Τέλος, αναφερόμενος στην Εθνική Ελλάδας είπε: «Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος που βλέπει νέα παιδιά στην Εθνική. Πιστεύω θα πάμε καλά με τον Φερνάντο Σάντος. Θα είμαστε σε πολύ καλή θέση με μια νίκη επί του Ισραήλ».
10bet