Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Οκτωβρίου 2010

Ισοπαλία στο Μετς

Ισόπαλη με 2-2 σετ έληξε η φιλικκή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό του Μετς. Προβλημάτισε το «τριφύλλι» που αγωνίζεται με ελλείψεις.



Λίγο πριν από την πρεμιέρα και τα κορίτσια του «τριφυλλιού» έδωσαν ακόμα ένα φιλικό. Στόχος του προπονητή Σπύρου Χουντουμάδη να δώσει χρόνο συμμετοχές σε όσες πέρυσι κάθονταν στον «πράσινο» πάγκο, αφού η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος θα απουσιάζουν τα βαρόμετρα την επίθεσης Μόλναρ-Μαχόν ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί και η συμμετοχή της Μπλαντένοβιτς.

«Αιώνια» πενταπλούν


Πάντως αναφορικά με το ντέρμπι της πρεμιέρας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Ρέντη, τα σωματεία δεν έχουν καταβάλλει τα απαραίτητα χρηματικά ποσά για να πάρουν τα πενταπλούν των ξένων παικτριών, και μπορεί να δούμε μόνο κόντρα Ελληνίδων στο φιλέ!


Τέλος, ο Σπύρος Χουντουμάδης σχολίασε για την αναμέτρηση: «Είμαστε ακόμα στην αρχή. Χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα για να βρεθούν οι κοπέλες μεταξύ τους. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών. Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου μέσα από τη διαδικασία των προπονήσεων να δουλέψουμε περισσότερο σε αυτοματισμούς και να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Τόσο ατομικά όσο και ομαδικά».


10bet