Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Οκτωβρίου 2010

Καζάζης: «Νωρίς για συμπεράσματα»

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη τα φιλικά στην Κύπρο, με τον Καζάζη να τονίζει ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα και τον πρωταγωνιστή Καστάρ να δηλώνει αισιόδοξος.
Ο Στέλιος Καζάζης τόνισε: «Ήταν  ουσιαστικά το πρώτο μας φιλικό με την προσθήκη του Κασσάρ μπορέσαμε ως ένα σημείο να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας ενώ ο Γιορντάνοφ που έφτασε σήμερα κοντά μας αποφάσισα να μην τον χρησιμοποιήσω γιατί ήταν κουρασμένος.  Δεν είναι ασφαλές το συμπέρασμα που μπορούμε να έχουμε γιατί είμαστε σε πολύ χαμηλό επίπεδο ετοιμότητας και ακόμα δεν έχουμε παίξει με όλη την ομάδα κανονικά».

Ο Λουντοβίκ Καστάρ δήλωσε: «Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση αλλά θα βρούμε σιγά-σιγά το δρόμο μας. Θέλω να δώσω πολλά παραπάνω και θα προσπαθήσω να είμαι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έτοιμος».


Ο Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό και κάναμε καλή εμφάνιση. Πιστεύω με τις προσθήκες Γκενς και Γιορντάνοφ θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Οι φίλαθλοι δημιούργησαν πολύ καλή ατμόσφαιρα».
Ο Σάκης Ψάρρας είπε: «Είμαστε φανερά ανέτοιμοι. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Το σημαντικό είναι ότι θα μπουν τα νέα παιδιά στην ομάδα. Εκτός από αυτό πρέπει να βρούμε και εμείς μια ομοιογένεια γιατί έχουμε καιρό να παίξουμε παιχνίδια. Δεν ξεκίνησε η χρονια με τον καλύτερο τρόπο ωστόσο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα ξεπεράσουμε αυτά».
10bet