Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Οκτωβρίου 2010

Κανονικά ο Γκοβού, παράταση για Λέτο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νιόπλια να βλέπει τους Σίντνεϊ Γκοβού και Σεντρίκ Καντέ να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς και να τίθενται στη διάθεση του για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Αντίθετα, ατομικά προπονήθηκε ο Λέτο, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί το επόμενο διήμερο.



Μίλησε με Αντωνίου

Από εκεί και πέρα ο Γκοβού ειδοποιήθηκε πως θα πρέπει να καταθέσει γραπτώς την απολογία του μέσα στις επόμενες ημέρες για τις συνεχόμενες παραβάσεις του ωραρίου, ενώ μίλησε για αυτό το θέμα με τον Κώστα Αντωνίου.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει ανεκτή στο μέλλον αυτή η συμπεριφορά και οι κυρώσεις θα είναι πολύ αυστηρότερες αν δεν συνετιστεί.



Ίωση ο Σαριέγκι

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Σταμπολζίεφ, Ραντοβάνοβιτς, Καπίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, και Μανσούρ από την ομάδα U-21.

Ο Πετρόπουλος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος απέχοντας μόνο από το δίτερμα, ενώ ο Σαριέγκι απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης.
10bet