Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Οκτωβρίου 2010

Αυτός είναι ο Νίνης που θέλουμε…

Έναν Σωτήρη Νίνη βγαλμένο από τις περσινές του εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό αντικρίσαμε στο ματς της Ελλάδας με την Λετονία. Ο νεαρός άσσος του Παναθηναϊκού έκανε όλη την δουλειά που του αναλογούσε μέσα στο γήπεδο και δίκαια αποθεώθηκε στο 83’, όταν ο Φερνάντο Σάντος τον έκανε αλλαγή.
Ο Νίνης χρειαζόταν μια καλή εμφάνιση για να… «ξεμπουκώσει» όπως λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα και την πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στο Καραϊσκάκη. Σούταρε, έβγαζε κάθετες μπαλιές, αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία των Λετονών, κάλυπτε χώρους και γενικά έδειξε ότι με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί στο μέλλον να κάνει σπουδαία πράγματα.

Ο Νίνης πέρασε μια περίοδο δύσκολη από την αρχή της χρονιάς όταν οι εμφανίσεις του κυμάνθηκαν σε ρηχά επίπεδα, κάτι που είχαμε επισημάνει και εμείς από το roulalades.gr με μοναδικό σκοπό φυσικά όχι να «κάψουμε», αλλά να αφυπνίσουμε τον Σωτήρη.

Οι εμφανίσεις του Νίνη στην αρχή της χρονιάς δεν ήταν αυτές που δικαιολογούσαν το ταλέντο του νεαρού άσσου και τα όνειρα μιας σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό. Οι τακτικοί μας αναγνώστες θα έχετε καταλάβει ότι εδώ στο roulalades.gr, προτιμούμε τον δύσκολο δρόμο σε ότι σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό. Έτσι και στην περίπτωση του Σωτήρη Νίνη πράξαμε το αυτονόητο. Εκεί που όλοι μετά από μια σειρά μετρίων εμφανίσεων «φούσκωναν» τα μυαλά του Σωτήρη, για καριέρα στο εξωτερικό και μάλιστα σε συλλόγους όπως η Ρεάλ, η Μίλαν και η Μάντσεστερ, εμείς προσπαθούσαμε να αφυπνίσουμε τον Νίνη και να βγάλει μέσα στο γήπεδο αυτό που πραγματικά ξέρει.

Ο Νίνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού. Με εμφανίσεις όπως αυτή στο ματς με την Λετονία, ο Σωτήρης Νίνης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα για το μέλλον. Εφόσον ο νεαρός άσσος έχει διάρκεια στην απόδοση του, τότε σίγουρα θα αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη του Παναθηναϊκού και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα κάνει το μεγάλο άλμα για την σπουδαία ευρωπαϊκή καριέρα που ονειρεύεται.

Ως τότε όμως θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να πραγματοποιεί εμφανίσεις ανάλογες με εκείνες στην Ρώμη ή στο Καραϊσκάκη με την Λετονία. Εξάλλου, αυτός είναι ο Νίνης που θέλουμε…
(roulalades.gr)
10bet