Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Οκτωβρίου 2010

Δημούτσος: «Μπορούμε να πάμε στα τελικά»

Αν και η Εθνική Ελπίδων έχασε την προηγούμενη εβδομάδα 3-0 από την Τσεχία, στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011, ο Ελίνι Δημούτσος με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στον αυριανό επαναληπτικό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να πάρει την πρόκριση.



Συγκεκριμένα ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε στον Sentra 103,3:

Για το πρώτο παιχνίδι με την Τσεχία: «Κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε ένα γκολ και θα κάνουμε το 2-1, αυτό δεν έγινε και δεχθήκαμε ακόμη ένα. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα».

Για τον αυριανό αγώνα: «Έχουμε ένα ματς αύριο και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το 3-0. Ακόμη έχουμε ελπίδες να πάμε στα τελικά της διοργάνωσης. Αν βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, θα προβληματιστούν οι αντίπαλοι. Είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να γίνει».

Για την παρουσία των νεαρών Ελλήνων αθλητών στην Εθνική ανδρών: «Ένα αποτέλεσμα δεν καταστρέφει ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Μην ξεχνάμε ότι βγήκαμε πρώτοι σε έναν όμιλο με Αγγλία και Πορτογαλία. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την Ανδρών».

Για το Euro 2011: «Αυτές οι διοργανώσεις σε αυτή την ηλικία διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός και είναι δύσκολο να παίζω συνέχεια. Είναι σημαντικό που έμεινα στον σύλλογο μετά το καλοκαίρι, αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Το θέμα είναι τι θα κάνω στο μέλλον. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα έρχονται μεγάλοι παίκτες και είναι πιο δύσκολο να παίξω».

Για τις ελληνικές ομάδες και το πόσο πρέπει να στηρίζονται στους ξένους παίκτες: «Θα πρέπει να στηρίζονται στους Έλληνες παίκτες για να συνεχίσει η Εθνική ανδρών το έργο της. Ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό και πρέπει να συνεχίσει να βοηθά τα νέα παιδιά. Να μην υπάρχουν μουρμούρες σε ένα στραβοπάτημα».
10bet