Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Στην ατζέντα και οι ανανεώσεις, Βιγιαρεάλ για Σιμάο

Και αφού στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίστηκε το τι μέλει γενέσθαι με το θέμα του προπονητή (παραμένει ο Νίκος Νιόπλιας), σειρά παίρνει και η υπόθεση της ανανέωσης των συμβολαίων τριών ποδοσφαιριστών. Στην «πράσινη» ατζέντα γι’ αυτό το θέμα βρίσκονται τα ονόματα των Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Λουκά Βύντρα.


Προσεχώς αναμένεται να υπάρξουν επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό. Τα συμβόλαιο των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Βύντρα ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και οι «πράσινοι» θέλουν να μέχρι τον Ιανουάριο να έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τους δύο άσους.

Διαφορετική είναι η περίπτωση του Σιμάο, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2012. Πρόθεση πάντως και των δύο πλευρών είναι η ανανέωση της συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του διεθνή Μοζαμβικανού μέσου να αυξάνονται (τώρα αμείβεται με 350 χιλ. ευρώ).

Ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ για Σιμάο

Από τον Παναθηναϊκό πάντως θέλουν να «δέσουν» τον Σιμάο, για τον οποίο δείχνουν ενδιαφέρον αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Μία εξ αυτών είναι και η Βιγιαρεάλ. Άνθρωποι των «κίτρινων υποβρυχίων» παρακολουθούν τον 22χρονο άσο και πληροφορίες θέλουν να γίνεται πρόταση για την απόκτηση του ενόψει του Ιανουαρίου.

*** Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η επιστροφή του Σίντνεϊ Γκοβού σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς. Ο Γάλλος έκανε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα ξεκινήσει πολύ πιο δυνατό τρέξιμο με τον Εμπεν. Από τη Δευτέρα αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

*** Στην Παιανία πήγε χθες ο Κώστας Αντωνίου. Αρχικά είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Νίκο Νιόπλια και στη συνέχεια τα είπε εκτενώς με τον Κάρλος Φρέιτας και τον συνεργάτη του Πάολο Μενέσες. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η οργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ.
10bet