Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Οκτωβρίου 2010

Διάλογοι ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

Ακόμα πιο δυνατός και ενωμένος φαίνεται να βγαίνει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη, αλλά και την μη παραίτηση του Νιόπλια.
Το κλίμα στην Παιανία την Δευτέρα ήταν εξαιρετικό, ενώ στις συζητήσεις που έγιναν από το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα από το γήπεδο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου βγήκαν όλοι αποφασισμένοι για ένα ακόμα νταμπλ.



Μετά την παγωμάρα που υπήρχε από την αρχική είδηση της παραίτησης του Νιόπλια, ο Κώστας Αντωνίου ήταν αυτός που μπήκε μέσα και αφού κάθισαν όλοι σηκώθηκε και ανακοίνωσε σε ελληνικά και αγγλικά: «Η διοίκηση αποφάσισε ότι δεν γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του Νίκου. Τον στηρίζουμε όλοι και συνεχίζουμε μαζί», τόνισε και αμέσως οι παίκτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.



Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ζιλμπέρτο και είπε: «Κόουτς καλά έκανες και μένεις. Και στη Βραζιλία η πίεση είναι αντίστοιχη και γίνονται τέτοια πράγματα. Αλλά όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και θα ανταπεξέλθουμε».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σισέ. «Κόουτς όλοι χαιρόμαστε που έμεινες. Αυτό έπρεπε να γίνει. Όλοι μαζί θα παλέψουμε και θα ξανακάνουμε Πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό».


Ο Νίκος Νιόπλιας εμφανώς συγκινημένος πήρε το λόγο και μίλησε σε όλους τους «πράσινους»: «Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Αυτό θα κάνουμε. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί».
10bet