Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Οκτωβρίου 2010

Ηγέτης όνομα και πράγμα ο Σισέ!

Μπροστάρης στην προσπάθεια αντεπίθεσης του Παναθηναϊκού μετά το κακό ξεκίνημα ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, τόσο με τις προσπάθειές του εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και με αυτές εκτός γηπέδου.
Η περίπτωση του Γάλλου φορ μοιάζει μοναδική και για να δούμε κάτι παρόμοιο στο μέλλον ίσως να υπάρχει μόνο η λύση της… κλωνοποίησης!

Το «τριφύλλι» πέρασε εύκολα με 4-1 από το Παγκρήτιο την Κυριακή και ο Σισέ έβαλε για μια ακόμα φορά το… ποδαράκι του για να έρθει μία ακόμα νίκη των νταμπλούχων, με δύο τέρματα.

Απέδειξε όμως ότι δεν περιορίζεται μόνο στα αγωνιστικά του καθήκοντα για να φέρει και φέτος τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Αναλαμβάνει δράση και εκτός των τεσσάρων γραμμών δικαιολογώντας την απόφαση να γίνει ένας από τους τέσσερις αρχηγούς των νταμπλούχων.

Το τελευταίο δείγμα το ζήσαμε στην Κρήτη με τις κινήσεις του και τα λόγια του μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια. Η προσπάθειά του να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα και να παραμείνουν όλοι μια οικογένεια θυμίζουν παίκτη που έχει γαλουχηθεί στην παναθηναϊκή ιδέα, όπως ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης που έχει ανάλογη συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων.

Ο Σισέ όμως έχει ταυτιστεί με το τριφύλλι μέσα σε λιγότερο από ενάμισι χρόνο. Το τατουάζ στο πόδι του, ο έρωτάς του με τον Παναθηναϊκό όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε, η σχέση αγάπης με τους φιλάθλους και ο τρόπος που πανηγυρίζει τα γκολ είναι χαρακτηριστικός και αυθεντικός.

10bet