Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Οκτωβρίου 2010

Επιστρέφουν οι τραυματίες!

Χωρίς τους διεθνείς συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό αλλά πολύ σύντομα ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει νέες λύσεις στα χέρια του.
Την Δευτέρα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ο οποίος προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και την Τρίτη. Είναι φυσικό πως ο αμυντικός του «τριφυλλιού» θα ανεβάζει ρυθμό μέρα με την μέρα και παρότι δεν έχει ρυθμό από αγώνες, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει θέση στο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το επόμενο Σάββατο.

Πετρόπουλος, Καντέ και Γκοβού έκαναν ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη, ωστόσο ούτε για αυτούς αργεί η μέρα της επιστροφής. Οι δύο Γάλλοι αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ ο «Πετρό» θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα αφού υπολογίζεται πως από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπορεί να γυμνάζεται με τους υπόλοιπους.

Στην προπόνηση της Τρίτης, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Σταμπολζίεφ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαχλελής και Λαντο Φουσου από την ομάδα U-21.

Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Σεμπάστιαν Λέτο και Γιόσου Σαριέγκι. Ο Αργεντινός είχε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και ο Βάσκος έχει μια κάκωση στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και την Τρίτη έκαναν θεραπεία. Για κανέναν από τους δύο δεν εκφράζεται κάποια σοβαρή ανησυχία και πιθανότατα από την Τετάρτη θα μπουν κανονικά στις προπονήσεις.

Αύριο, οι «πράσινοι» θα προπονηθούν πρωί-απόγευμα, κάτι που θα συμβεί και την Παρασκευή.
10bet