Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Οκτωβρίου 2010

Νέο πρόστιμο σε Γκοβού

Τα… νυχτοπερπατήματα του Σίντνεϊ Γκοβού φαίνεται πως θα του στοιχίσουν. Ο Γάλλος παραβίασε για άλλη μια φορά τον κανονισμό του Παναθηναϊκού σε ότι έχει να κάνει με το νυχτερινό ωράριο. Έτσι, όλα δείχνουν πως θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. Αυτό θα είναι το δεύτερο για τον δεξιό εξτρέμ του «τριφυλλιού», καθώς έχει τιμωρηθεί άλλη μια φορά για αργοπορία στην προπόνηση.

Το θέμα με τον Γκοβού δεν είναι μόνο ότι ξενυχτάει, αλλά και οι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνει. Το ωράριο της ομάδας ,σε περίπτωση που οι παίκτες έχουν ρεπό, λέει ότι το αργότερο μέχρι τις 3:00 οι παίκτες να βρίσκονται στα κρεβάτια τους, και χωρίς να έχουν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ο Γκοβού όμως μετά τις 4:00 τα ξημερώματα συνεχίζει να είναι έξω και σε κατάσταση μέθης. Παλιότερα ο ποδοσφαιριστής έχει πιαστεί αρκετές φορές στην ίδια κατάσταση στην Γαλλία.

Με… ανοιχτές κεραίες!

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά πως κινείται για μεταγραφικά ζητήματα, δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» έχουν… αράξει κιόλας. Κάθε άλλο. Το τσεκάρισμα και το σκάουτινγκ δεν σταματάει πουθενά. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχουν οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων. Ο συνεργάτης του Κάρλος Φρέιτας, Πάουλο Μενέσες, έχει το ρόλο του αρχισκάουτερ. Και αυτές τις μέρες έχει… βαρεθεί να βλέπει ματς. Είτε από κοντά, είτε τηλεοπτικά. Ένα από αυτά που παρακολούθησε ήταν η αναμέτρηση της Τσεχίας με την Σκωτία. Με το βλέμμα του στραμμένο κυρίως στον κεντρικό χαφ των Τσέχων, Γιαν Πόλακ. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί ως 8άρι όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε. Παίζει στην Άντερλεχτ και διαθέτει ένα καλό όνομα.

Ο Μενέσες μάλιστα μίλησε γι’ αυτόν στους Αντωνίου και Φρέιτας, τους οποίους και ενημερώνει λεπτομερώς για το τι παρακολουθεί.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεδομένα θα γίνει και κίνηση για τον παίκτη. Απλά στο «τριφύλλι»… φακελώνουν δεκάδες ποδοσφαιριστές που μελλοντικά θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα, σε θέσεις που χρειάζεται αυτό. Οι… κεραίες παραμένουν ανοιχτές και το σκάουτινγκ είναι ασταμάτητο κοινώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.



10bet