Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Οκτωβρίου 2010

Μάριτς: "Ταίριαξα γρήγορα στον ΠΑΟ"

Ικανοποιημένος με την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, δήλωσε στην εφημερίδα «Novosti» ο Άλεξ Μάριτς.
Επίσης τόνισε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, ενώ εξήγησε το ρόλο που έπαιξε σε αυτό ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟ, Μιλένκο Τέπιτς.

«Ταίριαξα γρήγορα στον Παναθηναϊκό. Μου πήρε πολύ λίγο χρόνο για να συνηθίσω. Εκτός από εμένα, υπάρχουν και άλλοι νέοι στην ομάδα και κάθε παιχνίδι σημαίνει πολλά για εμάς, για να παίζουμε καλύτερα».
Για το ρόλο που έπαιξε ο Μιλένκο Τέπιτς, ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής τόνισε: «Με βοήθησε πολύ ο Μιλένκο να προσαρμοστώ και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Η ομάδα διακρίνεται γιατί είμαστε όλοι ένα. Κανείς δεν ξεχωρίζει και δεν υπάρχουν σταρ».

Για τους οπαδούς της Παρτιζάν είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Τους ευχαριστώ πολύ για την στήριξή τους, γιατί με βοήθησαν να εκτοξεύσω την καριέρα μου. Ποτέ δεν θα τους ξεχάσω. Ήταν ο έκτος παίκτης της Παρτιζάν και χωρίς αμφιβολία είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Περιμένω να δω και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».
10bet