Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολα ο Λέτο με ΠΑΟΚ

Ο Σεμπάστιαν Λέτο προβληματίζει τον Νίκο Νιόπλια ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Αργεντίνος μέσος του Παναθηναϊκού πονάει στο γόνατο, πρόβλημα που «κληρονόμησε» από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να κάνει μια κανονική προπόνηση. Αν δεν μπει στο πρόγραμμα των υπολοίπων μέχρι την Πέμπτη, τότε ο Νιόπλιας θα τον αποκλείσει από την αποστολή.

Την Τρίτη δεν γυμνάστηκε ούτε ο Γιόσου Σαριέγκι, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Σίντνεϊ Γκοβού έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω σφιξίματος στον δικέφαλο. Ούτε ο Γάλλος θα είναι διαθέσιμος, κατά πως φαίνεται, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Τρίτη επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μοζαμβίκης. Την προπόνηση συμπλήρωσαν οι Σταμπολζίεφ, Ραντοβάνοβιτς, Καπίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, και Μανσούρ από την ομάδα U-21.

Από την Τετάρτη, ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών, για να καταστρώσει πιο εύκολα τα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.
10bet