Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Οκτωβρίου 2010

‘Για όλα φταίει ο Τζίγγερ’

Καλημέρα.Τις ευθυνες του Τζιγγερ τις ξερουμε ολοι μας κ τις εχουμε γραψει επανειλημμένως.
Ολοι ξερουμε οτι στο 3μηνο που ανελαβε ο Τζιγγερ εκανε τρομερα λαθη κ ο ενδοοικογενειακος εμφυλιος αποσυντονισε την ομαδα.
Απο χθες υπαρχει μια προσπαθεια απο τους ΑΡΔ να ριξουν ολες τις ευθυνες για την καταντια της ομαδας στον Τζιγγερ,στον Φρειτας,στον Γοντικα,στον κηπουρό της Παιανίας για να βγάλουν λαδι τον Νιοπλια..
Γιατι?Μα γιατι ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ(εχει τρομερες σχεσεις με τους ΑΡΔ)και επειδη ειναι επιλογη των Βγενοπατερων..Και τον διαολο να επελεγαν ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ οι Βγενοπατερες(γιατι ατομα σαν αυτους φερονται σαν να ειναι υπαλληλοι τους,ακουστε τους κ θα καταλαβετε),θα τον στηριζαν..
Αυτοι ηταν κ αυτοι θα ειναι οι ΑΡΔ παγκοσμιως.Ολα για το χρημα.
Ακολουθουν πιστα κ σταθερα λοιπον την γραμμη των Βγενοπατερων οι οποιοι παραδοξως στηριζουν τον ΑΝΕΠΑΡΚΗ Νιοπλια..Τωρα πως γινεται να ειναι απο μικροι στα γηπεδα κ να μην βλεπουν οτι ο ανθρωπος ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,αυτο ειναι ενα ακομα παναθηναικο παραδοξο..
Χθες ο Δεσυλας καταφερε να εκνευρισει ολους του τους ακροατες του, βγαζοντας λαδι τον Νιοπλια κ ριχοντας ευθυνες στον Τζιγγερ,τον Φρειτας,τον Γοντικα κ τον κηπουρο της Παιανιας..
Οι αρδ ξερουμε οτι ειναι ασχετοι κ αμορφωτοι αλλα ειναι δυνατον ενας ΑΡΔ να ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ οτι δεν ειναι νομιμο να ριξεις χρημα στην ομαδα χωρις να το δικαιολογεις κ να λεει οτι μπορεις το δικαιολογησεις σαν ‘το πηρα απο τα ταμεια κ το ξαναεβαλα’,θελοντας να πει οτι γινοταν να παρουν τα χρηματα του Πατερα για τον Γκαλας χωρις να δοθουν σαν χορηγια(ενα παραδειγμα απο τις δεκαδες βλακειες του Δεσυλα)..
Ρε αρδ μου,ειναι σοβαρα πργμτ αυτα που λετε?

Κυριοι,ο κοσμος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ..
Σε κανενα θεμα..Ακουστε τον κοσμο κ φερτε εναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη,εγνωσμένης αξίας.
Αφήστε τα παραμυθια και τις προπαγανδες μεσω των παπαγαλων σας(Δεσυλας,Μπραουδακης κ σια) οπως κανατε για τον Αντωνιου ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΦΙΣΤΊΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ.

ΝΑΙ,ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΛΛΑ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΛΙ.

Την Δευτερα ελπιζω να εχουμε νεο προπονητη ότι κ να γινει στην Κρήτη.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..
(mypanathinaikos)
10bet